What a Twist

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Äntligen e hon ihemma! Nästan..

Av Mia - 8 april 2010 22:50

Sitter och pillar med min tavla som är till mamma! Måste säga att den snart e klar, efter 4 månaders arbete och slapphet. Den kan nästan till å me bli bra!

  

Trååk bara att man inte kan måla klart skiten direkt! Måste ju vänta en-två dagar(lr en vecka) för att det lagret man precis  målat ska torka, för att sen fortsätta på nästa! Jalaaalall


Förresten! Visste ni att jag har en kroppsålder på 14-15 år?

Okej nu låter det som om min kropp är underutvecklad eftersom jag ändå blir 21 i år. Haha Jobbigt läge...

Men  hmm... Man har två åldrar! Kroppsålder och en biologisk ålder :D Enligt the health issue, å jag instämmer :D en 70 åring kan ha en kropp som en 60 åring å så vidare! Så de e bara positivt att man har en kroppsålder som e yngre än den biologiska! Säger sig självt egentligen så de hade ni nog räknat ut innan jag skrev det. Eller? ;D


Förövrigt så kom Mamma hem efter sin 6månaders utlandstjänst i Kosovo! Det var medaljcermoni på Stora Torg idag för de som vart ute å lullat i utlandet! Möe najs! Va så kul att träffa henne igen även om det bara gått två-tre veckor sen hon va hemma på sin sista permis. Hade ju däremot varit väldigt kul om det inte hade regnat och blåst som en jävla spolning i en toalettstol :)

Så imorgon så släpps hon från Lv6 och Mami vår Mamma får komma hem till vårt ljuvliga radhus i Bäckagård da hoood hahah. (Y) = MSN kommando för tummen upp...så ni vet och kan följa med i mina svängar :D


Vad har hänt mer som jag inte tagit upp?

JOO!!!!

Ja å Mar satt uppe till kl två inatt, nyktra, för sen få hämta Mags och Castro, onyktra, på kåren. Vill ni veta hur fan vi fördrev tiden? :-D

Först va vi med på förfestandet till kl tolv! Super naajs, Mar missade chansen att vinna 100 spenn på Fifa(?) :P Jaja när vi kom hem till moi så bakade vi kladdkaka, tolv på natten :D Sen krystade vi bokstavligen fram samtalsämnen för att få tiden å gå....sen kom vi änna fram till att de va onödigt så vi gick å la oss...den sista kvarten innan de va dags å hämta fyllesvinen.

De va faktiskt kul å inte gå ut, och de va ännu roligare att va nykter bland onyktra människor! Ja har lätt fått en ny synvinkel på de här me party haha :D

Ska göra det igen faktiskt... Sjukt underhållande :P


Nu ska jag sova för om jag fortfarande inte är frisk i skallen imorgon kommer jag träna halv åtta på morronen.


._.


Toodels!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se