What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

kolla in detta vah! :D

Av Mia - 15 april 2010 10:12

Haha, jag som sa att jag skulle börja blogga igen...haha det trodde ni va :P

Tittade på nått norskt tvprogram igår där Magnus Härenstam var gästen och kom fram till att jag gillar han! Jamenar...han är så glad och vänlig! På tv i varjefall... :p

Mer Magnus Härenstam åt folket! Woho! :D


Btw, hela klassen har fått sina tågbiljetter till Salzburg nu ;D På söndag drraar vi! Kommer bli sjukans kalas kul fan!

Har dock en Power Point presentation å fixa tills dess. Inte lika roligt men, Vhad ska man göra :P


Min kära kompis Martyna pinkade på sig igår förresten!:-D Vi satt på Bolmens å skulle titta på när några spelade fotboll... Mar, Jocke å jag hade fyllt en kondom med vatten (brist på ballonger så man får ju improvisera :P Haha)...såg ut som en gigantisk genomskinlig silikon tutte! :D Jaja när Mar skulle ta den ifrån mig sprack den, så de va bara att pallra oss upp till Jockes lägenhet igen för att hämta kondom nr2.

Då Jocke hade börjat spela fotboll bestämde vi att vi skulle sätta oss ner å vänta på han. Mar satte sig ner me den mellan benen i skräddarställning :P Jag råååkade nämna att den skulle spricka åååå gissa vad som hände då? :D Kan ni de? :D Den SPRACK! :D:D:D:D

Min dag var fanemig gjord då :D Mohaha


Näää nu blire frukost! :D

Herråååå körvar! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se