What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Ett tips väl värt att komma ihåg

Av Mia - 17 april 2010 13:35

Sup aldrig när man har PMS!!


Annars så var de jätte kul igår! ;D

Började bra när jag och pappa bevittnade hur Emilia och Magda råkutar (vi var försenade till festen som perkele!) fram till bilen, letar frenetiskt och undrar vart fan bilhandtagen var nån stanns...Helt plötsligt så rullas fönsterrutan ner, "de är fel bil" säger killen som sitter något förskräckt där inne me sin polare :P Måste vart hemskt för dom att se två vilda brudar komma springandes mot deras bil och sen försöker lite smått våldsamt ta sig in i bilen också :p

Synd att de inte fanns några dörrar till baksätet på den bilen..då hade ju Magda och Emilia lätt satt sig där :P Hahah


Pappa å jag satt i rätt bil typ tre meter bort :PImorrn sticker vi i klassen till Salzburg! har inte gjort klart Power Point redovisningen än... har inte packat heller men de ska nog gå!

Lite resefeber också :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se