What a Twist

Direktlänk till inlägg 5 maj 2010

Jag har upplevt saker som andra kanske inte har!

Av Mia - 5 maj 2010 22:19

Jag skrattar åt mig själv varje gång jag tänker på min blogg, för de senaste gångerna har jag antingen skrivit eller åtminstone tänkt att "nu fan ska ja ta tag i bloggandet igen!" YES! för det går ju verkligen så bra!

Haha.


Hur kommer det sig att varje gång man måste plugga så vill man göra allt det där man annars inte brukar göra!

Som städa,ut å promenera, eller som jag gör just nu: BLOGGA!

Varför ere så??

Brist på självdisiplin eller? :P Haha...låter som om jag prickade svaret direkt..


Salzburg va bra! (var bara två tre veckor sen jag kom hem nu men yeye ;)

Kan dansa lite salsa nu! De har ju sånna dära roliga klubbar där nere! Sånt som Hstad saknar! :O Stämningen fanns där!

Bland alla som lever där(förutom vissa undantag...endel var ju bara skumma) men även den turismklass som vi hälsade på och gjorde ett arbete med! :D

Så jävla kul!

billig öl också...eller nej, förlåt, billig Alkohol! :D

Nawwww jag vill tillbaks! Det var en av de vackraste städerna jag besökt faktiskt! Amen och punkt.


Idag har jag däremot fått se tre Havsörnar, Kronhjortar, Dovhjortar och Vincents dvs, Europas version av Bison Oxe :p

Alla dessa arter i det vilda! typ... vi besökte ett naturreservat! :-D wiho!

De hade hyrt en flottig buss för vår lilla klass också!

Bakre delen av bussen bestod av en soffa med ett bord i mitten! :D Yeah!

Nästa gång vill jag åka en sån igen! :P


Imorrn äre Artduggan som ska få mig å må dåligt för som vanligt har jag inte pluggat så värst mkt.

God damn!

:/

Måste reda ut det där asså.


Jaja

Jag tror på friheten jag lever i!

Lyssnar på Ted Gärdestad - Sol Vind och Vatten, :P


Hejdå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se