What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Give me a break

Av Mia - 6 maj 2010 22:03

Min lilla lycka e borta.

Bokade tid till vaccination av Twinrix  idag.

Förklarae att jag redan tagit två stycken tidigare men det var för ett och ett halvt år sedan så jag frågade om det inte gick att ta ett sorts prov så man kan se hur mkt skydd jag har kvar sen de två första sprutorna, så jag kanske inte behöver ta mer än en.

Det visste hon inte ens vad det innebar, men hon kollade upp det och sa att det stod att jag bara behöver ta en spruta. Lycka från min sida eftersom det innebär mindre att betala från min sida än vad jag räknat med!

Berättar för Mamsen(som kan this shit believe me) och hon dödar min lycka.

Jag måste ta ett sånt där test för att se hur mkt skydd jag har kvar, för det kanske inte räcker med bara en till spruta. Perkele!!


Blir så less på människor som e efter, som socialstyrelsen som blundade(eller även köpte) för sexförsäljningen av en tjej som är handikappad. GAAAHHHkyss mej i rumpanSalzburg Happy Hour:D saknar<3  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se