What a Twist

Direktlänk till inlägg 5 september 2010

kul med bilder

Av Mia - 5 september 2010 12:24

Tänkte lägga upp lite bilder från i somras....lite exklusiva bilder faktiskt! Dom har inte hamlat på facebook än! Så ni som kommer läsa detta ( va kan de bli...5 pers?) bör känna er speciella ;)Bland det bästa jag någons köpt! Hur jävla coolt som helst med frosties tablett, frosties glas...sen köpte jag även sånna servetter fast i rött ;)


  Lilla Love :) Sötaste vovven jag sett på länge :)

   två av alla fyra kockar som arbetar på restaurangen ;)

   Dagen då bror, Lisa å jag delade på två flaskor vin :-D

  Kämpersvik

   Mitt hjärta, i Grebbestad :)

  Vi bygde nytt tak på stugan :)

  Hälge..

  Fengerforssjön

  Fengerforssjön

  Mamma på ängen...tog en tripp runt i området å plockade en massa fina blommor :D

  Uteplatsen vid Farmors lill-stuga

  same here...pappa å bror låtsas vara super intresserade av att steka korvar.

 en till sommarstuge-vy.  

   Mamma på taket :)För mig är dom här bilderna super speciella...ångrar dock att jag inte tog så många fler bilder från i somras >.<

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se