What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Haha heemskt

Av Mia - 13 september 2010 09:42

Drömde att min mamma dissade mig.... hon sa att jag är en fjortis på facebook som skriver <3 o annat fjortis blajj hela tin! Hahah....jag var helt förtvivlad i drömmen och försökte få henne å inse att jag faktiskt inte gör det :P

stackars mig...


Nu, idag, är det TVÅ mini dagar kvar tills vi tar flyget från Kastrup å ner till Känguru landet ! :D

Fast en liten party-pooper är att vart man än går så träffar man på folk som varit där! Som åkt med W&T...i början var de bara kul, då fick man liksom en försäkring om att det kommer bli kul...nu, nu känns det inte lika speciellt längre :P


Nä förfan, skämta bara! SKA BLI AS KUUUL!!!!


:D :D

På julafton ska jag å Roman ligga på stranden å gassa ;D


Nu måste jag springa till stationen...Hbg nästa!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se