What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Tråkigaste dagen i mitt liv här i Aussieland!

Av Mia - 11 oktober 2010 04:36

Honestly! I'm going crazy i denna lägenhet!


Detta är nog min livs tråkigaste dag! Har suttit/legat i sängen nonstop och letat jobb...ansökt om jobb... lyssnat på när N's föräldrar har kommit hit för att städa åt dom....trodde dom skulle göra det typ en gång i månaden...men det verkar vara mer av en tre-dagars period :O

Idag ska vi snacka äännu mera buisness med N och M! Över en flaska vin sa de också....kan ju faktiskt bli bra detta! haha.

Nej men jag hoppas verkligen att de ska skaffa bätre internet...eller egentligen så gör jag nog inte det :p Känner mig inte riktigt hemma här... Skulle varit bättre på ett annat ställe som vi kikade på innan vi valde att bo här... de skulle ha vart mer som en studentkorridor liite närmre till allt!


Jaja, imorgon ska jag göra min RSA! Det är skitviktig att ha detta om man vill få jobb inom restuarang branchen..utan RSA får man inte sälja eller hantera alkohol nämligen :O Det jävligaste är bara att varje delstat i Australien har olika vilkor för ett RSA certifikat, så om jag vill jobba på en restaurang i t.ex Cairns i Queensland så måste jag göra ytterligare ett RSA...vilket skulle kosta mig ytterligare 60-75 dollar :O


Efter mitt RSA prov imorrn ska jag gå till W&T, ska fråga när tusan dom tänker uppdatera sin jobb lista på internet... det är samma jobb som det var för tre veckor sen...å nästan alla är upptagna, visserligen finns det jobb som det står e lediga på men som inte är det :O :( Sen ska jag tjata om mera jobb och påminna dom att inte glömma bort mig :D


Mia vill ha jobb så vi kan börja resa! :$Ooops! Måste tömma torktumlaren på kläder! Har ju bara legat där i två dagar nu... hehe...vi e lite senila :Pska handla lite mat å annat kul....måste baka något innan jag får abstinens!

blir nog äppelkaka.

Mumma ;)


Hej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se