What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Dä ä rooolit de däär

Av Mia - 11 oktober 2010 10:28

Wiii Roman e hemma igen! Jag inte loonelyy längre!


Men eftersom jag skriver ett inlägg här innebär det att jag inte umgås med han ändå...för gissa vad han gör? Jo, han sover!

Jag som ville ha lite sällskap :(


Måste köpa kanel och bakpulver också så jag faktiskt kan baka en äppelkaka :-D

Vilket innebär att jag faktiskt, tyvärr, måste väcka honom för jag har fått förbud för att gå ut ensam i våra kvarter här i Redfern om kvällarna!

Anledning: Det bor lite lustiga människor här...vissa är bara lustiga och i sin egna värld...andra är lite mer..aggresiva om vi har fattat det rätt. Fast det var lite kul när en äldre man gick runt i en rondell här om dagen, med baby blå mjukisbrallor vitt öl-linne, einstein frilla och som krydda på allt, en sopkvast mellan benen...såg ut som om han var redo att flyga iväg på kvasten i vilken sekund som helst haha :P Bilarna sket han fullständigt i också...dom fick vänta på att han skulle lalla klart runt rondellen :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se