What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2010

Pebbles

Av Mia - 14 oktober 2010 23:14

Ögonen grusar som tusan! Är sjukligt trött! Här är klockan kvart över åtta...fast jag gick upp för en timme sen när Roman skulle till jobbet... Dock så vaknade vi båda ytterligare en timme tidigare av vårat värdpars jävla (förlåt) armé av väckarklockor. Den ena är lite läskig också...där Han har spelat in ett samtal mellan han själv och en kompis...där han säger säger något i stil med "vet du vad du gör då? Du tar reda på vart dom bor, sen har du ihjäl de jävlarna!"


Super trevligt att vakna till det! :)


Blev lite mextra uppmuntrad att flytta utav det om jag ska va ärlig haha.

xD


Igår var bra! Blev verkligen pepp när jag var på W&T och fick reda på att jag ligger på deras number one prio lista till att få jobb! Höhö

Har fått erbjudande att jobba på ett varuhus där jag packar upp vattensports artiklar, som våtdräkter etc. Hade ju vart bra om man får rabatt haha :P


Jaja...efter W&T mötte jag upp Roman...käkade pizza hut mat! Seen var det bara att vänta 4 och en halv timme i stan...skulle titta på en lägenhet nämligen.... Tror inte vi var hemma i Redfern fören vid tolv på natten... men men, Jag har fått köpt mig mina första Australiensiska Frooty Loops! :D Världens godaste flingor! :D


Blev förresten taggad på en bild från FB idag... Hade helt glömt bort att jag faktiskt varit på Bondi och badat! Haha....Antagligen för att att den dagen var inte direkt sol och badar dag! Åtminstonde inte vid den tiden jag å Romi kom dit! Sega som vi är xD Ska försööööka ladda upp en bild!


 


Yes! Det gick! nu ska jag sova en liten snabbis!


Hej hej!

 
ANNONS
 
mAGNUS

mAGNUS

16 oktober 2010 13:12

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

http://magnuspremberg.bloggplatsen.se

 
Magnus

Magnus

16 oktober 2010 13:16

Man kanske ska skriva något vettigt också. Jag betalar dig 2000 kr för en massa varmt väder!

Är allt väl och bra? Hoppas ni har det gött i värmen. Så jävla kallt här och det tycker jag när det är 10 grader varmt. Kankse ska söka mig längre söderut också.
OM du inte är helt väck i huvudet så köper du biljetter till Metallica medans du är där nere! Oj, slutsålt. Otur för dig MOHAHAHAHA

http://magnuspremberg.bloggplatsen.se

Mia

16 oktober 2010 15:49

Haha det hade faktiskt nästan vart kul å gå o se dom! :O Damnit! Men du får gärna ge min 2000kr så ska jag se vad jag kan göra åt vädret :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se