What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010

Dag 32.

Av Mia - 17 oktober 2010 13:58

Gissa vad jag ska göra imorgon??

JOBBA!

Ska testa på att vara försäljare åt Jericho hudvårds produkter! Jericho's produkter är baserade på döda havets "läkande kraft" :O Vilket kan vara anledningen till deras priser.... en burk med body scrub ligger på MINST 800 dollar, vilket i svenska kronor e 5600 spenn! God daamn!

Men sen så ger deras produkter resultat också :p


dock så tjänar man utefter vad man säljer...

Men det verkar kul! Så ska testa detta tills W&T hittar ett jobb till mig!:D


Vi har eventuellt hittat en ny lägenhet som vi ska bo i! Fast vi har dock inte sett den än... haha. Men läget och priset är perfekt! Sen har ägaren snackat om att hon från början investerade i den för att göra om den till en lyxlägenhet och sen sälja...men nu under finanskrisen är det omöjligt så hon vill hyra ut den istället, till ett bra pris! Så om vi har tur så är den färdigrenoverad :P Fully furnished också :D


Måste säga att jag saknar den svenska hösten (när det är fint väder) otroligt mycket!...kommer nog sakna den svenska vintern minst lika mycket också :p uj uj uj.


Vill även nämna att det är tragiskt det som hänt i Afghanistan nu under helgen... Även om det inte hände min mamma något (som är där nere nu) så blir jag ändå extra orolig, Saknar henne! (Och resten av min familj :)


Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen! Roman sover redan som en liten wombat hehe :P


Ps. Idag har det varit fiin fint väder! så vi har utforskat lite av Surry Hills området, vilket jag tycker verkar vara ett av Sydneys mysigaste ställen, än så länge! Ouff...Sydney är så stort... Man kan promenera fem timmar åt ett håll, och du är fortfarande i stan! Ds.


 


Over and out.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Din "brusch" =P

18 oktober 2010 22:18

Tjena "syrsch"!
Verkar som om ni har det bra och att det går bra för er där nere :)

Trevligt pris på produkterna! xD

Hoppas den nya lägenheten har allt ni behöver och peta till Roman från mig :)

Du missar inget när det kommer till vädret just nu kan jag säga. Regn regn regn :(

Varma (kanske lite små-frusna) hälsningar från mig och pappa!

Mia

19 oktober 2010 11:30

Tjuhu på er!

Jo då....det går, fast jag behöver ett jobb bara! Annars får vi nog åka hem om ett tag hehe :p Men jag har det där försäljningsjobbet så länge....även fast det e skit lön :p

Naeee!! Jag vågar inte peta på han! Du får göra de :( Hehe...den nya lägenheten ja..den jag nämnde i blogginlägget verkade skum med tanke på att ägare är i England, säger hon, och vill att vi ska skicka pengar till henne i utbyte mot att vi får nycklarna så vi kan titta på lägenheten och sen bestämma om vi vill ha den :P

Men vi har hittat en ny som vi ska flytta in i, imorgon! Lite lägre standard men definitivt bättre tror jag!

Säkert? Jag saknar ändå hösten och vintern och Sverige :(

Ska skicka lite värme till er från oss ;)

Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se