What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Dag 34. Projekt bygga skrivbord

Av Mia - 19 oktober 2010 11:31

Imorgon skall vi flytta från paret i Redfern...Dock så är dom inte medvetna om det än, så därför sätter vi(notera: Roman) ihop ett skrivbord som de köpt till gästrummet vi sover i.

Kommer verkligen inte ångra att vi ska flytta härifrån, mitt i natten vaknade vi av att vi hör en massa gnisslande metall ljud, då har vår Landlord kommit hem och fått för sig att han skall lyfta lite vikter i sitt "gym" som är i rummet intill vårat. Tacksamt...Vi var något trötta när vi skulle upp kvart i sju på morgonen :p


Idag var dag två på jobbet!

Det är faktiskt riktigt roligt! Men man får verkligen kämpa för pengarna...idag har jag nog tjänat ihop 40 dollar, haha....på ett normalt jobb skulle jag tjänat ihop runt 100 dollar på en dag. xD

Igår gick lite bättre, men ja....får jag ett annat jobberbjudande med timmlön tar jag det direkt! :P


Ringde W&T idag för att påminna dom om att jag lever....behövde bara säga att jag heter Maria och han sa direkt "Du heter Musakka i efternamn va?" sen suckade han bara och berättade igen att jag fortfarande ligger på deras prio lista .... hehe..... jag börjar bli lite desperat   Ska plocka lite här i rummet så jag gör någon nytta :)


Bye bye!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se