What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Dag 35. Lemon Tree

Av Mia - 20 oktober 2010 07:04

I'm sittin here in the booring room, it's just another rainy sunday afternoon.

I'm waisting my time I got nothing to do, I'm hanging around, I'm waiting for you

But nothing ever happens, and I wonder...


I wonder how, I wonder why. Yesterday you told me 'bout the blue blue sky..

And all that I can see, is just a yellow lemon tree.


 Kl. är 16:07...Roman slutar snart!! :D

Det är fin fint väder ute!

Ska fråga han om vi inte ska flytta in i World Tower på Fredag istället, så vi kan njuta av den fina dagen! :D

Vill köpa en glass till han! Han är så duktig :)

Ska nog köpa en till mig också för jag har sökt en del jobb idag! Hoppas de nappar! :-D  Just nu med mensvärk och allt....så vill jag inte jobba kvar på Jericho, även fast det är kul.

Tips till de som ska åka till Australien (eller något annat land) för att jobba och resa:

  • Hitta ett jobb med fast timlön.
  • Res inte i Oktober eller senare, om ni vill börja resan med att jobba....svårt att hitta jobb!
  • Gör inte som Roman och mig, att åka hit utan att ha planerat något. Blir mycket svårare då! Gör upp en plan över vad ni vill se och göra och börja planera lite res-rutter! Ha i åtanke sommaren och regnperioden (för norra australien).
  • Packa ordentligt! Jag tog inte med mig vissa grejer för jag tänkte att jag skulle köpa det här om jag skulle behöva det. Men nu inser jag ju att det hade varit billigare om jag tagit med mig hemmifrån :p
  • Om man vill jobba inom service och turism branchen vill de oftast att man skall ha svarta byxor, en vit skjorta och svarta skor (gärna så fula som möjligt)...så har ni redan detta hemma: ta med! Dyrt att köpa här!... Jag skulle gjort det :(

Det var det! :D


Have a lovely day! Jag ska ut i Ooolen! :DVem vare!? Vem vare som kasta!??! hahaha...jag tyckte de va roligt i alla fall.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se