What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Dag 36. Lycka i olyckan!

Av Mia - 21 oktober 2010 12:16

Lycka: På lördag och tisdag ska jag på jobbintervju! Cotton on heter märket (kläder, skor, presentartiklar etc) :D


Olycka: Nya lägenheten....berättar mer sen, nu ska vi äta och titta på film!! :D


Tjing!


Update:

Okej, för att förklara vår olycka nu då... :p

Vi flyttade in i den nya lägenheten igår...allt verkade kanon najs, tills det var dags att sova!

De vi bor hos var uppe hela natten och pratade, skrattade å lekte me mobilerna så det var något svårt att sova...när vi tillslut bestämde oss för att gå upp, klockan var halv sju på morgonen, och göra frulle så kommer den ena ut från deras rum..då ska han ner och köpa sig en kaffe! haha...

Gissa hur irriterade/lite smått förbannade Roman och jag var då :p Speciellt med tanke på att när vi var och tittade på den här lägenheten så sa dom att eftersom de studerar så kommer de lägga sig tidigt och de kommer vara väldigt tysta så  de inte stör oss (vi sover i deras kontor som de gjort om till ett sovrum...fast istället för en dörr så har vi bara gardiner som man drar för), och sen sa de även att man inte får röka inomhus, utan bara på balkongen.

Mm-hmm... De röker f*n i badrummet om nätterna :p


Så hela den här dagen som gått har vi letat nytt boende, imorgon ska vi titta på två andra som verkar bra!

Men nu när jag tänker på det....det är faktiskt otroligt tyst här i lägenheten just nu! :O    OH MY GOD!

Fast...den ena duschar... så vi får se om de kommer igång snart :P


Vi har inte skrivit på något kontrakt än heller så det är tur ^^.


Gonatt!


Längtar tills på Lördag och Tisdag! :) Håll tummarna för mig nu ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se