What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2010

Dag 40. Guess what;)

Av Mia - 25 oktober 2010 06:00

Blev vackt av att telefonen ringde imorse! En som ville att jag skulle komma pa intervju kl tolv pa dagen! Det gick bra, verkar faktiskt jatte kul! Dock sa ar det inget heltids jobb och han kunde inte garantera att jag skulle fa jobba varje vecka. Verkade som ett skit roligt jobb daremot! De ar ett dekoreringsforetag, sa de dekorerar brollop, cocktailparties etc...I loove that! Har alltid gillat dekoration etc. :)

Bra timlon ocksa!


Men men...pavag tillbaks in till centrum sa irrade jag runt i cirklar i ett omrade som heter Ultimo...hittade nagra hotell som jag ansokte hos...de verkar intresserade!


Sen hittade jag till Work & Travel office...tankte jag skulle hora med dom om ett jobb som de skulle fa in forra veckan... Jag hann inte ens satta mig ner innan en av dom pekade pa mig och sa  "Jag skulle precis ringa dig! Jag har ett jobb!"

WOHOO Liiviiing the dream! hehee


Det har jobbet ligger nastan granne med det andra jobbet jag var pa intervju pa imorse!


Tanken var att jag ocksa skulle lana en av deras datorer(som jag sitter pa nu) och skriva ut en jadra massa CV's...men nu tanker jag agna lite tid at den har bloggen och skriva hur jadra glad jag ar istallet!!! Hade inte klarat en manad till utan att jag hade fatt aka hem till Sverige igen :P Men det verkar som om vi kommer klara den har resan ;)


Justeja... jag var ju pa en intervju i lordes ocksa! Den gick inte lika bra,,, de tog in oss tva och tva och sen skulle vi salja varandras klader till managern (pa skoj da :P)....tjejen som jag var med var ja...forsaljningskvinna rakt igenom om jag sager sa...sen var detta en intervju for folk som vill jobba dar permanent... 

Behover visserligen inte tanka pa det nu.. hehe.


Pa kvallen gick vi ut med nagra svenskar och en fransk kille! Var en helt ok kvall...fast kan ju tillagga att jag aldrig druckit sappas lite som jag gjorde da, och anda lyckats vara ute pa krogen till klockan fyra!...Men sen var klubben vi var pa vaaldigt valdigt dyr...Hugo heter den for de som vill veta :)


Vi har inte lyckats hitta nagot nytt boende an! Vi har inte heller fatt en egen nyckel till dar vi bor nu sa jag kan inte ga hem an pa ett tag :( far hanga pa McDonalds sa lange for Finskorna ar inte hemma sa jag kan inte ga till dom heller :( Jag ar lonely... :( Men jag har ett jobb!!! :D :D :D :D :D :D


Nu ska jag surfa vidare pa natet!


Heippa heippa!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se