What a Twist

Alla inlägg under oktober 2010

PS!

Av Mia - 14 oktober 2010 06:55

Jag har bakat appelmuffins! dom blev Delicious! :D


Ville bara beratta det...

Hade garna lagt upp en bild pa dom..men ja... internet.


Hej!

ANNONS
Av Mia - 14 oktober 2010 06:44

Sitter pa en av W&T's datorer nu...kanner mig super lycklig av att kunna surfa...och att det gar snabbt ocksa!

Kan ju saga att under den manaden som vi varit har har jag definitivt lart mig att uppskatta Sverige haha.

Men dom har faktiskt osthyvlar... inte bara pa ikea, utan i vanliga affarer ocksa! Fantastiskt!

Men sen ska man ju ha rad att kopa en ocksa...och en ost till sa man kan anvanda den :P


Igar blev det inget bloggande for min del, var riktigt deprimerad, irriterad och jag hade hemlangtan! PMS kanske?


Jaja... jag har fortfarande inget jobb, men snackade med personalen har och de har inte glomt bort mig...de kommer till och med ihag vem bade jag och roman ar...kan hans efternamn utan till ocksa.. inte illa... haha.

Men de har mig pa en lista sa de kommer ringa mig sa fort det kommer in lite nytt jobb, vilket de raknar med blir i nasta vecka!... Jag kan nog sta ut tills dess! Fast jag ska anda ut pa marknaden och leta :)

wish me luck!


Gick jatte bra nar jag gjorde mitt RSA ocksa! De gav mig ett hafte med all fakta jag behovde lasa...sen gick han igenom hela haftet och pekade ut vad som var svar till fragorna.

Lite skramd blir man dock av hur stranga de e har borta! 11'000 dollar i boter om man skulle raka servera en minder arig alkohol! :O


Ska ata nagot nu...funderar pa att hora av mig till tva finska toser vi lart kanna har! Trakigt att vara ensam :(


Hmm..nasta gang jag kommer hit ska jag ha med mig ett usb minne med bilder pa, sa kan jag ladda upp bilder harifran! Vad smart jag ar! :D


See yaa!

ANNONS
Av Mia - 11 oktober 2010 10:28

Wiii Roman e hemma igen! Jag inte loonelyy längre!


Men eftersom jag skriver ett inlägg här innebär det att jag inte umgås med han ändå...för gissa vad han gör? Jo, han sover!

Jag som ville ha lite sällskap :(


Måste köpa kanel och bakpulver också så jag faktiskt kan baka en äppelkaka :-D

Vilket innebär att jag faktiskt, tyvärr, måste väcka honom för jag har fått förbud för att gå ut ensam i våra kvarter här i Redfern om kvällarna!

Anledning: Det bor lite lustiga människor här...vissa är bara lustiga och i sin egna värld...andra är lite mer..aggresiva om vi har fattat det rätt. Fast det var lite kul när en äldre man gick runt i en rondell här om dagen, med baby blå mjukisbrallor vitt öl-linne, einstein frilla och som krydda på allt, en sopkvast mellan benen...såg ut som om han var redo att flyga iväg på kvasten i vilken sekund som helst haha :P Bilarna sket han fullständigt i också...dom fick vänta på att han skulle lalla klart runt rondellen :D

Av Mia - 11 oktober 2010 04:59

Word!


Jag blir ju depriemrad här borta....dom har inte korv med bröd enligt svensk innebörd...och deras hamburgare....ja,jo dom har donkan, kfc och nått som heter Hungry Jacks....men dom har inte mAx :( Jag kan känna smaken av en frisco burgare nu...ahhh.

När vi kmr tillbaks till Sveden igen ska jag banne mig ha mig ett friscomål ! Sen ska jag söka jobb där också, bara för att :p

Av Mia - 11 oktober 2010 04:36

Honestly! I'm going crazy i denna lägenhet!


Detta är nog min livs tråkigaste dag! Har suttit/legat i sängen nonstop och letat jobb...ansökt om jobb... lyssnat på när N's föräldrar har kommit hit för att städa åt dom....trodde dom skulle göra det typ en gång i månaden...men det verkar vara mer av en tre-dagars period :O

Idag ska vi snacka äännu mera buisness med N och M! Över en flaska vin sa de också....kan ju faktiskt bli bra detta! haha.

Nej men jag hoppas verkligen att de ska skaffa bätre internet...eller egentligen så gör jag nog inte det :p Känner mig inte riktigt hemma här... Skulle varit bättre på ett annat ställe som vi kikade på innan vi valde att bo här... de skulle ha vart mer som en studentkorridor liite närmre till allt!


Jaja, imorgon ska jag göra min RSA! Det är skitviktig att ha detta om man vill få jobb inom restuarang branchen..utan RSA får man inte sälja eller hantera alkohol nämligen :O Det jävligaste är bara att varje delstat i Australien har olika vilkor för ett RSA certifikat, så om jag vill jobba på en restaurang i t.ex Cairns i Queensland så måste jag göra ytterligare ett RSA...vilket skulle kosta mig ytterligare 60-75 dollar :O


Efter mitt RSA prov imorrn ska jag gå till W&T, ska fråga när tusan dom tänker uppdatera sin jobb lista på internet... det är samma jobb som det var för tre veckor sen...å nästan alla är upptagna, visserligen finns det jobb som det står e lediga på men som inte är det :O :( Sen ska jag tjata om mera jobb och påminna dom att inte glömma bort mig :D


Mia vill ha jobb så vi kan börja resa! :$Ooops! Måste tömma torktumlaren på kläder! Har ju bara legat där i två dagar nu... hehe...vi e lite senila :Pska handla lite mat å annat kul....måste baka något innan jag får abstinens!

blir nog äppelkaka.

Mumma ;)


Hej!

Av Mia - 10 oktober 2010 23:44

Guuuuuuuuuud så trött jag är!!!!

Gick upp med Roman imorse, han som har ett jobb, vilket var halv sju... Har inte varit såhär trött på länge kan jag säga! Sist gång var nog.... länge sen!


Ska söka jobb idag! I need it.


Om jag ska vara ärlig så känner jag mig rätt trött på Sydney :O Men det kanske beror på att jag inte gör något här... jag jobbar inte, och här måste man ha pengar för att kunna göra något känns de som :( Kan tänka mig att resa ner till delstaten Viktoria , eller någon annanstans! i fredes när vi var tillbaks på Asylum träffade vi på en svensk som har vart på Nya Zealand berättade att just nu är det jätte billigt där! En dollar här i Au. är 7 SEK...på Nya Zealand är en dollar 3 eller 4 kronor :O

Shoppingfunktionen startades direkt i huvvet på mig när jag hörde det:P


Vi har förresten hemlängtan här!


Nu ska jag göra nått!

Av Mia - 10 oktober 2010 07:52

klockan e snart fem på eftermiddagen här!

Roman sover fortfarande... Tecken på att festen var lyckad! :p

Tror vi var hemma halv sex på morgonen haha


Ååå jag är så sugen på brorsans köttfärssås å spagetti!!

Så gissa vad jag ska försöka göra idag :P haha..får se hur resultatet kommer bli dock!


Varför är det alltid bra väder ute när man är sliten?! Varför??

Man har ju ingen ork att gå ut :P


Vi snackade me vår Landlord igår angående kontraktet, internet och att vi inte vill betala fullt pris fören vi fått möbler och bättre internet... Måste säga att det var ett väldigt moget samtal! :-D Vi kommer antagligen få bättre internet å billigare pris för denna veckan osv :P Sen fick vi reda på att vi behöver inte stanna fyra månader om vi inte vill! Vi har dock fyra veckors uppsägningstid.. men de e helt ok :)


Oooo jag tror Roman börjar vakna ! :D


Har jag sagt att W&T fixat jobb åt han? :) Bara mig kvar :P..kommer kanske få jobb på Just jeans, om jag har tur! :)

Av Mia - 9 oktober 2010 05:14

Idag kommer det avgöras om vi ska bo kvar med det här paret eller inte. Vi ska betala en summa på 300 dollar i veckan här för ettfullt möblerat rum, internet, tvättmaskin, kök, "vårat egna" badrum. Visserligen kan vi få dessa saker för billigare pris...men då är standarden inte lika ren så att säga...utan skabbig. badrummen brukar se förj"vliga ut...köken likaså! och etc.


MEN... paret vi bor hos har precis flyttat in i den här lägenheten så det finns liksom inga möbler att använda sig av här. Visserligen har vi en madrass och de fina sängkläderna, men that's it! Tvättmaskinen kom igår...en vecka efter att vi flyttat in...sist gång vi kunde tvätta var på Asylum hostel, vilket var mer än en vecka sen så ja...underkläderna var det inte gott kan jag säga :P

INTERNET...mobilt bredband(0,2Mb/sek)...så ja, när jag skulle ladda upp två bilder till den här bloggen för några dagar sen tog det mig tjugo minuter, då hade jag redan hunnit bli lack så jag sket i att lägga upp bilderna över huvud taget :p.

Det går inte ens att titta på youtube...

För 300 dollar i veckan förväntar man sig bättre internet, vilket vi ska säga till dom idag! Om dom säger att de ska fixa bättre internet och ge oss rabatt för den tiden som vi inte får allt vi betalar för så vill vi bo kvar...annars äre Bye bye! :D E riktigt glad över att vi inte skrivit på något kontrakt än ;D


Fast helst skulle jag vilja hitta något nytt ställe... De verkar lite falska pluss att de skiter fullstänigt i om man ligger och sover när de kommer hem efter att vart ute å käkat....i förrgår var det bara sjukt... de skrek, skrattade, det hördes smällar, ännu mera skrik och skratt...sisådär typ tolv halv ett på natten en vanlig vardag :P


Nu kom en fräsh pojke ut ur duschen så nu ska vi äta frukost :D


Kommer lägga upp bilder när vi fått bättre internet btw! :o


xD


Men men...Igår gick vi tillbaka till Asylum och umgicks med folket där! Var super skönt att träffa normalt folk haha :p Idag ska vi dit igen och festa! Avskedsfest för några tjejer där med strand-tema! :D Ska bli kuul!Ooh förresten! Roman har fått jobb! Han skulle bara lämna tillbaka ett par arbetskängor på W&T och de erbjöd han jobb direkt!

Hade vi dock kommit en timme tidigare hade jag också fått jobb :O

Typiskt att han me mkt pengar får ett jobb som ger bra betalt :P


Har dock sökt jobb på Just Jeans! Managern verkade jädrigt positiv, så jag får reda på i veckan om dom vill ha mig :D hhiPresentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se