What a Twist

Direktlänk till inlägg 4 november 2010

Dag 50. Okej då! :)

Av Mia - 4 november 2010 11:08

Okej då! En liten uppdatering kommer här!

Sist gång jag skrev, här i bloggen, hade jag precis fått ett jobb och var överlycklig!

Sist gång jag skrev så bodde Roman och jag fortfarande kvar i World Tower.


Idag, just nu, så sitter jag här...överdrivet trött och både glad och inte glad!

Jobbet jag har är långt ifrån underhållande...tiden går snabbt men långsamt, vill att en månad ska passera så jag kan hitta mig ett nytt jobb (detta jobbet jag har nu gäller bara senast till jul), och sen ska jag jobba ytterligare en månad till är det tänkt! Efter dessa två månadet..DÅ tusan ska vi ut och resa! Inget snack om saken!


Vi har flyttat från World Tower till ett fint och mysigt rum med egen (notera) stor balkong! Detta skulle ha varit den sista gången som vi flyttar var det tänkt.. haha jokes on us :P Självklart får vi erbjudande, en dag efter vi skrivit kontrakt, av några kompisar vi har velat bo med innan om ett rum hos dom!


Såå...gissa vad vi ska göra på Söndag?

Haha...precis...vi ska flytta...

Detta kommer verkligen vara sista gången!!

:PFörresten... Vi har även blivit medlemmar på ett gym, :O.

Ett väldigt bra gym också! Men nu när man jobbar så hinner man inte direkt gå på allt som man vill :P

Ja...vad ska man säga...de har ett väldigt stort urval med träningsklasser! De har något som heter hot Hatha...vilket innebär att man tränar yoga i ett rum som är uppvärmt. Med Mera kan jag ju tillägga när det kommer till de olika klasserna! :P


Nu kom Romi hem så nu ska vi handla mat!


Denna lilla uppdatering får räcka för tillfället!:)


Hejsvejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se