What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 november 2010

Dag 52. The Verve - Bittersweet symphony

Av Mia - 6 november 2010 09:04

Jobbade idag! En timme extra!

Idag fick jag reda på att detta jobb som jag har nu bara gäller två veckor framåt... sen är man arbetslös igen... :/

Måste ringa W&T och be dem om ett  långtids jobb så fort som möjligt...


Det kryper en liten spindel på väggen...undrar om den är giftig!? :D


Jag ska söka jobb på IKEA strax! Eller ja, jag ska skriva ett personligt brev...och sen maila in en ansökan! Hoppas hoppas! :D

Hade varit rätt coolt att jobba där...då kan jag äta svidish meeatballs all the tajm!


Idag äre även städning och packning som gäller! Imorrn flyttar vi! Hoppas detta kommer bli bra...känns lite oorganiserat :P

Ska också köpa mjöl, ost, skinka och nutella...sen tusan ska jag göra pankakor! Massvis med pankakor! 


Ibland önskar jag att jag var i Romans lägenhet på Silvergården....då kunde man sätta på hög musik och sen sjunga hur falskt och hur mycket som helst!

Här funkar det inte riktigt så :/


Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign fieldNu är det äntligen ledigt i duschen! Dags att bli ren och fin! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se