What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Dag 63. Äntligen internet!!!

Av Mia - 17 november 2010 13:09

Hej alla ni som läser!

Just nu är klockan tolv minuter över elva på kvällen!

Roman ska göra mackor till oss...me jordnötssmör och sylt! :D


Är jätte trött, gick upp tidigt idag för att jobba på juldekorations fabriken, den som W&T fixade åt mig!

Sen förra veckan har det blivit mindre och mindre å göra på jobbet, igår skickade de hem oss kl två... idag samma tid frågade vi chefen vad vi skulle göra, då vi precis avslutat ett annat jobb. Svaret som vi fick var "njaa..ta å städa eller nått...förresten! Detta är sista arbetsdagen för er alla"

Och bara sådär så sparkade de alla förutom ca fem pers på en dag. Haha?


Så ja...jag och en norsk tjej bestämde oss för att skriva ut oss från jobbet och åka till W&T och be dem sätta upp oss på listan, innan alla andra tjugo pers från jobbet skulle göra detsamma! Men när vi började gå därifrån och började säga hejdå till alla...så började folk inse vår idé och det började bli lite panik från vår sida haha.

Vi och tre andra från jobbet hamlade på första bussen till stan, sen blev det bokstavligt talat en spring-tävling genom hela centrum till W&T kontoret haha för alla ville komma först och skriva upp sig på deras jobblista. Så nu är det i alla fall två före mig på listan, från jobbet i alla fall...sen finns det ju fler backpackers i sydney som behöver jobb :p


Hmm....Roman har inte heller ett jobb förresten.... han jobbade på ett lager förutom...han gjorde i stort exakt samma uppgifter som på Landora i sverige :p


Nu är vi arbetslös tillsammans i alla fall! Så imorgon ska vi söka jobb på ikea, och åka till stranden om det blir fint väder! :D mihiihi


Nya lägenheten är bra! Eller ja, Okej enligt Roman :P Han saknar den lägenheten vi bodde i tidigare. Jag trivs här mest på grund av sällskapet! Vi bor i Surry Hills i Sydney nu...området ser ut som på film! Helt underbart vackert! Mysiga caféer och små butiker överallt. :) Ska lägga upp lite bilder i nästa inlägg! Vi är dock lite oroliga över att ägaren av lägenheten försöker lura oss, allt är sönder eller så saknas det grejer....risken finns ju att de kommer anklaga oss för att ha haft sönder något och sen behålla "the bond" som vi betalade i början av vår tid här :o


Ett bond är en summa pengar du betalar när du skrivit på kontraktet om lägenheten, det är som en säkerhte för ägaren att vi kommer stanna här under den perioden som vi kommit överens om eller att vi inte kommer ta sönder något..


Nu ska roman ha datorn!  Vi slåss om internet just nu hehe :P


Återkommer imorgon kanske ;)


Ps. Taack pappa och bror för det fina paketet med svenska tidningar och mina skor!...och specielt för den fina inramade fotot! haha...Blev jätte glad! :D

Ds.


Hejdå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se