What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 november 2010

Dag 72. Hungrig!

Av Mia - 26 november 2010 01:14

Jaaa, jag är hungrig! 

Vill ni veta en rolig sak?

Igår strosade Roman och jag omkring på stan, vi hade några ärenden  att ta hand om. Sen så kikade vi på våra kontosaldon...Roman märkte att hans pengar snart var slut...vi fick lite panik, åkte hem...Erik, en utav killarna vi bor med, frågar Roman nästan direkt om han vill ha ett jobb.

Såå...Gissa vad min söta man gör idag? JOBBAR.


Jag frågade han hur fan det kommer sig att han alltid får jobb, i rätt ögonblick och när det passar honom...hans svar: Jag tänker inte på det.


Så nu ska jag inte heller tänka på det... inte så mycket i alla fall :P

Fast jag har ansökt till tre olika jobb idag! Ska även ringa ett annat ställe som jag misstänker har ett jobb åt mig.. :D

wihii!


Måste äta lite frukost nu, Snart ska jag till stranden med Minna :D Ska visa henne en farligt intressant inredningsbutik som ligger vid stranden också...

:O


Ska nog ta me kameran idag!


Hejsvejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se