What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 december 2010

Dag 91. Får-farm? Modell/statist jobb?

Av Mia - 15 december 2010 07:25

Jahopp...Goddag alla!

Idag har Roman och jag varit lediga tillsammans! :) Så vi har tagit hand om lite ärenden!

Vi har köpt en ny väska till Roman eftersom den han reste hit med gick sönder hehe :p Det blev en bag som han även kan bära på ryggen som en ryggsäck, svart och nästan 100% vattentät är den också :D


Vi har kikat på nätet efter jobb i andra städer idag förresten!

Den ena som vi är intreserade av är på en får farm, fast det verkar som om det är någon sorts turistdestination för man kan ta del av deras många aktiviteter som att åka akajak/kanot, fiska,  bushwalking etc. Fast jag tror inte att vi kommer få betalt för detta, eftersom vi kommer få boende och mat gratis...men det verkar så kul!! :p

Ett annat jobb som vi fastnade för är ett modell/statist jobb....fast detta är mer som en hobby då man inte kommer få jobb hela tiden hehe :p


Lyssnar på svenska artister på youtube! Ahhhh, vad jag saknar kylan, mörkret, snön, mammas lussebullar, glögg och gemenskap!


De har fixat skriftliga husregler i lägenheten....på tiden...

Så nu kommer det förhoppningsvis vara mer organiserat här!

Men jag längtar fortfarande jätte mycket tills vi kan fortsätta med vår resa!


Nu ska jag äntligen skriva ner crunchy cornflakes receptet här så jag aldrig kan tappa bort receptet! How smart of me :)

Wait for it, wait for it...! 


Crunchy cornflakes and jam cookies


Ingredienser:

200g smör/margarin

2  1/4 dl socker

1 stort ägg

1/2 tsk vaniljsocker

4 1/4 dl mjöl

4 1/4 cornflakes


Tillagning

1. Sätt ugnen på ca 180 grader.

2. Blanda smör och socker till en krämig konsistens.

3. Blanda ner ägg och vaniljsocker samt mjöl i smeten.

4. Krossa cornflakes i handen innan du blandar ner dem i smeten.

5. Rulla smeten till små bollar i matskeds storlek och placera dem på bakplåtspapper.

6. Tryck ut små gropar i bollarnas mitt med fingret.

7. Fyll groparna med sylt (Super gott med jordgubbssylt eller drottningssylt!:D)

8. Baka i ugnen i ca 18-20 tills de får en gyllene yta.

9. Låt svalna i ca 10 minuter.

10. Njuuuut! 


Obs, de kan växa på bredden så ni vet :p


Nu ska jag fortsätta lyssna på svensk musik!

Tjipp!


Ps. Svensk musik= Gyllene Tider :D

 
ANNONS
 
Ingen bild

Da brusch

16 december 2010 02:03

Som Barny säger i "How I met your mother": It's gonna be legend-... wait for it! ... and I hope you're not lactose intollerant, 'cause the second part of the word is going to be DARY!

Mia

16 december 2010 06:38

Hahahah, å jag som nyss tittade igenom hela säsong ett med How I met your mother!
Awesome!
haha :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se