What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Dag 92. Hmmm

Av Mia - 16 december 2010 07:12

Vilken händelserik dag det har varit än så länge!

Mycket stimulerande!

Har legat i soffan hela dagen, kikat på internet, ätit frukost, kollat på hela säsong ett av How I met your mother och kommit fram till att Barney i den serien är min favorit! Haha... Ja, ni som har sett serien förstår nog vad ja menar :P Haha...min humor, helt och hållet.

Ja...Sen har jag tittat på alla blixtar som synts på himlen...målat lite... och varit alldeles, alldeles ensam.

:(

Roman har jobbat idag! Tror att han slutade tidigare men har inte kommit hem än, så jag får vänta ännu längre innan jag kan få vara jobbig å prata av mig om absolut allt och inget!

Han har ingen aning vad som väntar honom :P heheh


Hmm...


Ahh, Nick äter bakadpotatis med tonfiskröra....Det ska nog Roman och jag också göra ikväll :P.. Kanske!

hehe :)


Nej, dags att göra något nyttigt nu! :)

Hej hej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se