What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Dag 99. Dan fore dopparedan!

Av Mia - 23 december 2010 09:22

Hej hej!

Nu sitter Roman och jag vid varsin dator i ett internetcafe, varat internet  hemma tog slut...vi kopte atta Gb, men fick bara 6 :P Sen forsoker dom intala oss att programmet som ska halla reda pa allt detta inte alltid stammer, vilket ar bullshit enligt oss :P

Vi har precis kopt lite billiga julklappar till varat Secret Santa projekt hemma i lagenheten. Vilket gar ut pa att man ska dra lott om vem i lagenheten man ska kopa julklappar till, sen ar det en hemlighet sa ingen annan far veta nagot! :P

Ska bli lite kul!

Imorgon ar det julafton, sa vi funderar pa att aka till Ikea och kopa glogg!

Forhoppningsvis sa ska vi baka lussebullar ikvall med Erik, en svensk kille som vi bor med:)


Det ar jatte konstigt att fira jul just nu...overallt ser man hur de har pyntat byggnader och bilar med juldekorationer...sprejjat fonstrena med frost...inte for att 90% av befolkningen har har sett sno..men men. Haha :)

Pa lordag nar vi verkligen ska fira jul sa ska vi forst ha en julfrukost (vi samt 18 andra manniskor :O) dar varje nationalitet ska laga nagot fran deras hemland!  Vi ska gora julgrot! Erik ska gora julskinka! Sen ska vi till stranden och grilla!

Heheh

God jul pa er ;)


Men maste saga att vi vill hem och fira jul istallet!

Just nu tanker vi pa att fly Sydney, pa riktigt! Vill lagga ut en annons for vart rum sa nagon kan ta over det, och sen drar vi till nagon farm eller sa!

Cathrin och Johanna, de goa tjejer vi reste hit med, ska hora med deras chef nere i Lorne (utanfor Melbourne) om de skulle vilja ha ytterliggare tva svenskar i arbetsteamet! :D Hade vart naaajs!


Oj, nu tar mitt internet slut!


GOD JUL ALLA! (kanske skriver god jul igen imorgon :P)


KRAMAR!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se