What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 december 2010

Dag 101. God JUL i efterskott! :D

Av Mia - 25 december 2010 11:31

Fast har sa firar man faktiskt jul idag! Sa vi borjade dagen med en enorm julfrukost, jag gjorde julgrot :D.

Vi var ca 20 pers som max! Just nu ar vi 15 i var lagenhet, sen sa kom det nagra utav vara grannar...so ocksa har bott pa samma vandrarhem som vi alla andra....sa nu har var lagenhet blivit dopt till Mini Asylum (Asylum= namnet pa vandrarhemmet), medan vara grannar har blivit dopta till Baby Asylum. Hmm...Det ligger narmare om hjartat for vara andra inneboende an vad det gor for mig och Roman, eftersom vi stannade pa vandrarhemmet i bara tio dagar medan de andra som vi bor med stannade dar i minst tva manader heheh :p

Sen oppnade vi julklappar! vi hade nagot som heter Secret Santa...det var kul idag att fa reda pa vem som kopte till vem!


Roman och jag oppnade aven de tva sista julklapparna fran vara familjer! Vi oppnade alla andra pa den riktiga julen...u know...24:e december! ;)

Sa glada vi blev! :D  Det var verkligen kul att fa nagot hemifran nu nar man som mest vill vara hemma! 

Onskar att vi hade eget internet sa jag kunde lagga upp bilder pa allt, men det far vanta tills vi far mer internet :( Jadra Australien...


I ALLA FALL! Gissa vad mer vi gjort idag!?

Sol, bad och grillning! :D Vi akte till Coogee strand vilket var super harligt!! Det var inte alls sa myckte folk som det brukar vara! Alla var nog antagligen pa Bondi Beach for att se surfande tomtar osv :p Fast dar far man inte grilla eller dricka ol sa Coogee var ett mycket battre allternativ haha :)


Lite farg har vi fatt ocksa! :D


Hmm..Nu funderar vi pa om vi kanske ska stanna i Sydney och jobba hela perioden ut som vi har fatt pa Luna Park, me da star vi infor annu ett problem xD...Jag jobbar pa nyar, men inte Roman...sa fragan ar om jag inte ska jobba, eller om han ska jobba :p... De har ju tagit bort all bonus som de lovat i borjan sa egentligen finns det ingen anledning for mig att jobba pa nyar...men dom kommer inte bli glada om jag nu inte jobbar, men o andra sidan sa kommer jag inte jobba dar for resten av mitt liv :p

Problem problem :D


Ska jobba imorgon pa tal om det...fast bara 5 timmar sa jag kommer att overleva! :)


Ska fortsatta kolla pa natet nu, man maste ju ta vara pa tillfallet i himlen haha :D

Vi ska kanske aka till Thailand pa vagen hem istallet for kina! Vill se alla sma oar dar :) Men inget e bestamt!


Hmm ok ok, ha de bra allesammans!


 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

31 december 2010 00:25

Thailand före Kina? Har du fått solsting?

http://magnuspremberg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mia

4 januari 2011 10:58

Hahah nää, Thailand e billigare än Hong Kong, :D Fast vi får se hur vi gör!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se