What a Twist

Alla inlägg under december 2010

Av Mia - 9 december 2010 05:46

Sitter och äter lite pasta carbonara, något jag lärt mig här i Sydney :P... 

Idag har jag inte gjort mycket alls, för jag är ledig!! Thats right! Jag har ett jobb! På Luna Park!

Så jag har jobbat mina två första dagar redan, i tisdes och igår. 

Jag har både positiva och negativa åsikter om det här jobbet, det är bra roligt! Man får träffa så mycket roligt folk där. Samtidigt så vart jag besviken på schemat då jag bara jobbar tre dagar i veckan, fem timmar per dag... och jag kommer inte få 300 dollar i bonus i slutet av perioden (om man inte kommer försent eller sjukanmäler sig) som De sa i början. Så jag har bett W&T att sätta upp mig på deras jobblista igen.

Roman gör sin första arbetsdag idag! Han jobbar i Sideshows avdelningen...dvs, det är hos honom man kan vinna de här stora chokladpaketen...eller i detta fallet: Gosedjur :p Ska bli kul att se vad han tycker!

Vi kommer inte ha så mycket dagar tillsamans dock :( 7 dagar på en och en halv månad :(


Men vi har kikat på ett jobb uppe i Queens land, Airlie Beach..på en resort som städare. Hade varit skönt att få åka iväg och jobba någon annanstan :D Är så sugen på att åka iväg! 

Vi har en liten plan nu på vilka ställen vi vill besöka längs med östkusten!

Vi har tänkt oss , Byron Bay, Noosa, Gold Coast, Fraser Island, Airlie Beach och Cairns... Sen skulle jag vilja tillägga Hervey Bay och Newcastle också..Ska va något speciellt me de ställena :P hehe


Guuud så varmt det är här inne i Lägenheten!!!

Idag är det inte jätte fint väder, men ändå nästan 30 grader ute!!


Igår såg vi vår första "stora" spindel(eller ja, min föfrsta stora ialla fall, Roman ser tydligen sånna hela tiden på sitt Landscaping jobb :P!) här i lägenheten... och jag har en känsla som säger att vi kommer få se större :p iekk!


Idag ska vi äta fisk och ris till middag! Vi har ju faktiskt 10kg ris att göra av med haha :)

Det är billigare att köpa en stor jädra säck med ris än att köpa små rispaket hela tiden! så nu behöver vi faktiskt egentligen bara tänka på tillbehör till riset :)

Imorgon har jag två saker som måste göras medan Roman jobbar :o

1. Fixa en bild på mamma! :)

2. Köpa arbetsbyxor! 


Nu ska jag spara allt jag skrivit på Word så det inte försvinner som det gjorde sist gång, eftersom internet har en tendens att stänga av sig själv då och då...   


Toaletten kallar! Hejdå och Kram på er alla!

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se