What a Twist

Direktlänk till inlägg 8 januari 2011

Dag 122. Lördag!

Av Mia - 8 januari 2011 00:31

Godmorgon!! Ligger här i sängen och skriver, ska käka frukost alldeles strax! Börjar kvart i tre idag.... och slutar elva på kvällen... :/ Är van vid fem-timmars pass så åtta timmar i en nöjespark är rena gröten för mitt huvud :p

Roman jobbar just nu! Slutar tre :( Saknar han!

Idag ska jag höra med en arbetskompis om han och hans kompisar e sugna på att ta över mitt å romans rum efter Luna Park!  Förhoppningsvis så är dom de :D Då slipper vi bo här tills mitten av Februari.

Vi alla kom nämligen överens att om man vill lämna lägenheten innan 22a Februari så måste man antingen betala hyran i allafall eller hitta någon annan som ersätter en. Taskigt mot de som bor kvar annars eftersom hyran kommer gå upp för dem om någon skulle sticka utan att lösa situationen :o

Just nu har vi en sån situation...en kille som vi bor med sticker på tisdag och nu går han och tjurar över att han måste hitta någon som ersätter han. Han har haft mycket tid på sig att hitta någon annan dock...ska bli spännande å se hur de kommer gå :p

Tråkiga e bara att de e jag som har hand om nästa veckas hyra, så jag får också höra allt klagande    


Jaja! Jag försökte baka Äppelkaka från Åmål sist gång jag skrev här! Fast blev Äppelsoppa :P Men likförbannat jätte gott med vaniljglass!;D


Imorgon e jag ledig!!! Hoppas hoppas på fint väder! Minna var lika vit som mig i början men nu har hon kört om mig, och hon är från Finland!! Måste ifatt! :P 

Det är förresten bara tre veckor kvar utav jobbet på Luna Park :O Snart så äntligen ska vi vidare! :D

Såvida vi inte stannar tills slutet av Februari och jobbar någon annanstans :/


Roman fick beröm häromdagen på jobbet! Han sålde för runt tusen dollar i sin sideshow avdelning! Fast rekordet är 9000 dollar(tror jag)... :O Men ändå duktigt med tanke på att sommaren har inte varit så jätte hektisk :O


Min mage protesterar enormt nu, måste äta något!

Gröt eller flingor?Ps. I måndes var det exakt 5 år sedan Roman och jag träffades för första gången :D 5 år sedan!!  

Ds.Hejsvejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se