What a Twist

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Dag 126. Kvaaaavt!

Av Mia - 12 januari 2011 05:14

Ett ord beskriver den här dagen: KVAVT.

Nästan 30 grader varmt, nästan vindstilla och molnigt. Huden smälter på mig.


Roman har gått till jobbet, jag sitter här hemma. Farligt. När man är ensam och inte har något att göra..det är då som hemlängtan kommer krypandes! Fast nu är det inte samma hemlängtan som i början, hade någon erbjudit mig och Roman en biljett hem för två månader sedan hade vi utan tvekan åkt. Nu Saknar jag bara våra gamla vanor(internet), våra vänner och familjer. Men jag vill ändå inte hem,för jag vet att så småningom så kommer vi resa vidare och ha KUL =).


Heheh, Roman är så stolt! Han fick ta en bild me Dominic Purcell (Som spelar Lincoln Burrows i Prison Break) igår! Han kom till Luna Park med sina barn :P Egentligen är han ju inte en super stor kändis, fast vi tycker de e skit coolt eftersom vi har tittat på säsong efter säsong av Prison Break nu de senaste veckorna. Idag ska vi hyra säsong fyra ;D Hade gärna lagt upp bilden här men självklart så funkar inte Bluetoothen på Romans mobil :p Sen är internet så segt här så det går knappt att ladda upp några bilder :/


Attans! Har ju inte visat er våra bilder från Nyår och juldagen! De e inte många, men jag ska försöka lägga upp dem snart!

Justeja...haha vår reseplanering har ändrats igen, tror jag. Snart är det nästan ingen idé att jag skriver våra planer här, så ofta som vi ändrar dem :)

MEN, here we go....

Tidigare skrev jag att det blir fruitpicking efter Luna Park. Nu har vi bara hört en massa negativa åsikter om det så vi funderar på att jobba här i Sydney (förutsatt att vi då får ett jobb) tills slutet av lägenhetskontraktet (22a februari). Vi skulle tjäna mer pengar på det än om vi jobbar på en farm å plockar frukt. Så vi ska börja trakasera W&T igen om jobb. Men något som är 99% bestämt är i alla fall att vi ska till Tasmanien efter allt jobb. Där kommer vi antagligen att hyra en bil och bara åka runt i en vecka eller två :)


Nej nu måste jag duscha innan lakanen börjar lukta illa!

Hej på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se