What a Twist

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Pictures

Av Mia - 12 januari 2011 05:53

Här kommer lite bilder då!

Börjar me juldagen!

   Julfrukost!

 Jag gjorde julgröt :D (är skit stolt haha)

  Våra julstrumpor. Eftersom vi inte har en eldstad så fick fläkten duga :p

   Tomtetåg me alla från båda lägenheterna påväg till bussen och Coogee beach :)


   Coogee Beach        Juldoppet! ;D hehehe
Nyår:

 Cosmopolitanslush och en peppad Mia :p

 Vår utsikt över bron

   Bron och lite utav Luna Park

 Nyårs puss :) Inte världens bästa bild dock :(

   Roman och Coney island i bakgrunden.


Mycket mer bilder har vi faktiskt inte tagit! Men jag ska sno lite mer bilder från facebook :P

Hmm...ska försöka lägga upp en video vi tog på fyrverkerierna...   


Gick inte att lägga upp videon :S Vet inte hur man gör!?  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se