What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Dag 135. Trött och jädrigt saltig och sandig!

Av Mia - 21 januari 2011 13:14

Tjena!

Just i denna skrivande stund så är klockan 23:10.

Vem är trött? Me! Me!

Funderar på att duscha och sen sova lite...

Folket sitter å dricker och spelar musik på övervåningen. Jag ska jobba imorgon.. :(

Roman jobbar just nu...eller han slutar väl väldigt snart tror jag! Längtar tills han kommer hem :)


Vi har lagt ut vårat rum på australiens version av blocket...har faktiskt fått väldigt många napp! Visserligen så är det mest bara för att se om det fortfarande finns folk som kanske skulle vilja ta över vårat rum. Men sen har vi ju inget jobb någon annanstans i Australien så vi kommer nog bli kvar här :p

Fasen!


Minna och Jenni (finskorna vi bor me) sticker redan på söndag, de ska till nån Farm (?) i Hunter Valley. 

Lite avundskuka e vi som ska va kvar i Sydney... Men om vi ska sticka måste vi hitta jobb  någon annanstans... ett jobb som garanterar pengar med tanke på att det inte e gott om sånt :p


Jaja, idag var jag ledig! Roman började sent idag, så vi vaknade faktiskt tidigt idag (jag vet! Händer en gång vart tjugonde år :P). Det var i alla fall jätte fint väder ute, så vi gick ut, köpte lite frukost och satte oss i en liten park och käkade. Gick hem och vilade lite, gjorde lunch och sen åkte jag och en tjej, som heter Polly å e frisör, till Shelly beach. Måste säga att den tjejen har det mest speciella skrattet jag någonsin hört haha! Går inte att beskriva med ord! :P Duktig frisör e hon också! Klippte nästan alla som bor här gratis :) Inklusive moi, så nu slipper jag tänka på det tills jag kommer hem...typ... ;)


Fast vi kom iväg väldigt sent så vi var på stranden vid halv fyra tiden! Men likförbannat så var vädret kalas och lite färg har man fått! Smörjer ju in mig me spf 30 så det tar sin tid :O

But Im getting there! 

Hmmm ska nog lägga upp lite bilder från Shelly beach idag...eller varför inte just nu!


Fick användning från min Luna Park kylbag! Vilket inte var ett impulsköp...utan den e faktiskt väldigt bra å händig! :P Kommer användas flitigt under resan kan ja lova! :D

Ett litet minne från underbara Luna Park också! Haha....eller ja, jag ska inte överdriva mer än nödvändigt nu.


Jaja, dags att äta något å sen sova!Have a Luna Park day everybody !Update: Jag äter min tredje joggi med musli just nu, kan det vara farligt med för mycket joggi å musli?

Hoppas inte Roman läser detta...då lär han märka att även hans joggi med musli e borta :(

Nu kommer bilderna!   På båten som åker från Circular Key till Manly.

   Haha...ja man kan ju fundera länge på vems ben som är mitt!

   Mina fötter och Sydney bron! Hur fräckt är inte det?!Tror att man kan ana Luna Park där lite smått i bakgrunden, på brons högra sida.

   Sydneys centrum på långt avstånd :)

   Snart framme i Manly!

   Shelly beach. Såg små puffer fishes där! Ni vet, sånna som blåser upp sig till taggiga  bollar när de blir rädda! :D

     

   Den är händig! Den är blå! 

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mille

22 januari 2011 23:28

Var det såna där fiskar jag hade hängande i mitt fönster som prydnad på Bäckagård? :P

Du ser ut att ha det jättemysigt! Du ska veta att jag håller koll på dig då o då ;)

Puss

Mia

23 januari 2011 14:48

ohh justeja! Dem kommer jag ihåg! Haha ja de var de! :D
hehe jodå de e helt ok detta! :D Kul att du läser bloggen också :D :D

Hoppas allt är bra med dig! :)

puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se