What a Twist

Alla inlägg under januari 2011

Av Mia - 4 januari 2011 10:59

Nyår: Jätte bra!

Jag jobbade till klockan elva i souvenir butiken, Roman kom till jobbet och vi firade nyår där :D

Hela parken var en enorm fest! Luna Park har fått tillstånd att låta gäster dricka nästan var som helst i parken, de pumpades partymusik från stora speakers på gatorna, 5000 människor var där! Vi hittade en hyfsat bra plats vid vattnet nära bron så vi fick riktigt bra utsickt över fyrverkerierna! Det var så jädra vackert! Verkligen värt att stanna i Sydney för :D

De sålde cosmopolitan slushes för 6 dollar också :D mumma :D


Vi har förresten bestämt oss att göra lite fruitpicking direkt efter Luna Park!

Antagligen i delstaten Victoria, känns skönt att äntligen ha något att se framemot.

Såååå, jag har tänkt såhär!

1. Luna Park - slutet av Januari

2. fruitpicking - ca en månad

3. Tasmanien - 1 till 2 veckor

4. fruitpicking - 1 till 2 veckor

5. Göra Östkusten upp till cairns

6. Flyga ner till Sydney och jobba en månad innan hemfärd.

Tadaa! :D

Undrar om Roman går me på de :p


Käkade förresten precis blå bands sparris soppa :-D Tack Romans mamma! :-D

Har också legat och kikat i en matbok med svenska rätter, längtar verkligen tills man är hemma...så jädra mycket gott som jag vill laga (om jag nu kommer orka:P)

Alla ingredienser finns inte här i australien...de har bara en massa låtsas produkter...som låtsas saffran...15 gram för 1 dollar. Undrar bara om det är så bra :p Funderar på om man ska baka lussebullar i veckan...har inte blivit av alls än så länge :p

På tal om Sverige matbok....i boken står det fakta om varje landskap...jag vet inte om jag är sentimental för att det är den perioden i månaden men jag längtar hem ! Jag vill änna turista i Sverige...åka längs västkusten, ta mig till Dalsland..bada i Furusjön osv.

Jag vill! :(


Jag märker själv att jag behöver fortsätta med resandet, asap nu :p


Sååå....funderar på om man ska baka nu :p Vet inte riktigt vad jag ska göra...Roman är på Imax och ser Tron. Jag börjar bli sjuk så jag stannar hemma :p


Annars mår vi bra, jobbar, äter och sover...och går till stranden :p

Jag börjar faktiskt få färg! Roman vill jag inte ens nämna....han blir ju brun bara han tittar på solen...


Nu tittar Erik, Minna, Julie och Danicke på Dexter...ska nog joina dem!

Justeja!

Nu är vi nere till 13 pers i lägenheten! Känns jätte tomt! Hade tre holländare här i en och en halv vecka, super härliga människor! Känns riktigt tomt utan dem...fast rätt skönt med mindre folk runt omkring oss :P

Man får lite mer tid för sig själv då :p


Vi blev varnade på Luna Park idag att vi ska hålla oss undan media som kanske kommer dyka upp i parken, polisen har nämligen tagit fast en pedofil förra veckan....som under en längre period har besökt Luna Park för att titta på barn...mitt framför ögonen på personalen också...och inte förens förra veckan kunde man äntligen göra något åt honom! Justice! :)


Hmm...jaa....detta var ännu en update :P

Hej hej!

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se