What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 februari 2011

Dag 151. Black Swan

Av Mia - 6 februari 2011 07:30

Hej Igen!

Nu var det några få dagar sen jag skrev sist! (jag börjar bli duktig:P)


Sen jag skrev här sist så kan jag väl säga att värmen inte har blivit mysigare direkt!

Har legat runt 40 graders snittet varje dag! I förrgår och igår så var vi i Manly. I förrgår så var det molnigt så vi tänkte att vi skulle ta oss an The scenic walkway vid Shelly Beach...och den här gången ta med oss Kameran! Och det gjorde vi!

Tog en hel del fin fina bilder också! Kanske kan lägga upp dem här, det tar ju på vårt internet å ladda upp bilder här eller på Facebook :/

Men jag upptäckte att min fobi för spindlar inte alls hade näst intill försvunnit! Vi kom till en passage med enbart buskar  som täckte alla sidor och även himlen för oss där vi gick. Men det var ju inte bara buskar som fanns ovanför våra huvven! Spindlarna fanns ju där också! Äckliga jävlar...... (Ursäkta)

Stora, och tusentals var dem också! Kändes som om man fick huka sig längre och längre ner för varje steg man tog för de tog ju aldrig slut me spindlarna! Vita, svarta me gula ränder på...och allmänt äckliga å giftiga :(

Jag sprang på huk hela vägen ut igen, medan Roman strax bakom mig....skrattandes :P När vi tittade på bilderna i kameran senare på dagen märkte jag ju att han hade njutit av tillfället och tagit lite kort på dom också :(


Ren skräck upplevde jag den dagen!

Inte kul!

:P


Jaja, igår var vi på Shelly beach igen, undvek alla buskar som fanns, vi nöjde oss me att bara bada och sola. Så underbart de var att få doppa sig i vattnet! Om ni har suttit i en bastu och någon blåst er i ansiktet ( de e ju varm luft som kommer på ansiktet då)... Ja, så var det å va ute igår på dagen, för även vindarna var överdrivet varma!....38 grader visade datorn innan vi gick ut! På natten gick vi ut en sväng också.....32 grader.

Jag vet att jag inte har någon rätt å klaga, men det går inte att leva i sån värme! :P Haha, man smälter bokstavligt talat bort! Å ingen AC inomhus finns de heller! 


Men jag är glad ändå! Brun har jag blitt :D mihihi.


Idag hände dock något skumt....dagen började me 32 grader, Roman å jag tänkte att de e ju toppen å sticka ut å spana in en park i närheten som ska va mysig å gå till. Så vi gick dit. Roman i endast short, jag i shorts å bikini överdel. Så varmt var de! :P

När vi precis kommer fram till parken ändras vädret super fort! På en halvtimma har det gått ner till tjugo grader! Kallt ju! :O

Så nu sitter ja här på rummet me mjukisbyxor, tshirt å sockar :P

Måste säga att de e väldigt skönt!

Nu kan jag krama Roman utan att börja svettas :p


Förresten! Avslutade förra inläget med fortsättning följer...

Så..här är fortsättningen:

Vi kommer inte lämna Sydney den här veckan (Som snart är över), utan förhoppningsvis på Torsdag!

Vi har fått jobb på ett hotell i Lorne, utanför Melbourne ;)

Det ända hindret just nu skulle vara om vi inte hittar någon som kan ta över vårat rum. Håll tummarna för oss! Vi vill lämna Sydney nu! :D


Googla  Mantra Erskine Beach Resort å då vet ni sen vart vi förhoppningsvis kommer att jobba! :DPs. Vi har sett en Svart svan idag! Den var svart som i kolsvart med blodröd näbb, Väldigt fräckt! Den var omringad av en massa ankliknande fåglar som också var svarta...men med oranga markeringar i pannan/näbben... också väldigt fräckt!

Ds.


Hejsvejs! Nu ska jag titta på One Piece medans jag väntar på att Roman ska komma hem från sin träning :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se