What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 februari 2011

Dag 154. Sydney

Av Mia - 9 februari 2011 13:40

Australien är farligt!

Har blivit så jädra myggbiten överallt, och jag kan inte låta bli att pilla!

Kommer att komma hem till Sverige som Scarface.

Damn.


Jahopp.

Vi har suttit i några timmar på nätet och letat flyg/buss/tåg/ hyrbil.....något billigt sätt att ta sig till Melbourne på Fredag helt enkelt.

För några dagar sen kunde man hitta flygbiljetter för 49 dollar. Nu är dem borta, borta, borta och kostar istället 165 dollar :(

Typiskt oss att alltid vara för sent ute :(


Så nu har vi lagt ut en annons på gumtree för att se om någon vill hyra bil med oss och åka ner till Melbourne. Blir mycket billigare då med bensin å allt! 

Här ligger bensinen på tio kronor litern ungefär...typ som i Sverige, eller?? :O

Fast det hade ju vart mycket roligare om det bara va Roman å jag som åkte bil, blir mer av ett äventyr då :D

Vi har hittat ett billigt kap faktiskt, men ska till uthyrningsföretaget imorron för att kolla att det verkligen e billigt :p


Förresten! Det tar ungefär tio timmar att köra ner dit :P


För övrigt så har vi köpt varsin sovsäck idag! Hittade billiga och bra sådana för 25 dollar st. :)

Imorgon blir det ett nytt tält... det lilla som vi köpte för nästan inga pengar alls rymmer bara oss två....men inte våra resväskor, så de funkar inte :o


Nä nu orkar jag inte skriva mer! Mina ögon hänger nere vid hakan av trötthet haha.

This is it For today :D


Ps. Tänkte svara på min mosters fråga om vad vi gör just nu. Förutom att förbereda inför att åka ner till Lorne så gör vi inte så mycket, vi går mest å väntar på att vi ska få börja jobba! Ska bli KALAS gött å få lämna Sydney å åka vidare på resan! Fast ok, i denna lilla stund så sitter Roman och spelar Tetris (vi spelar det varje dag så vi båda ser hur tetris bitarna faller på plats så fort vi blundar :P haha) och jag skriver här! Njuter av det sköna vädret (!!!)...det är runt 20-25 grader ute om dagarna och nätterna, vilket är perfekt! mer än 30 grader e väldans för mycket :P

Hmm...ja. Det är nog det hela! Tyvärr så händer inte så mycket i vårt resande just nu, men så småningom så lär de la göra det :D

Ds.
Godnatt! Sov gott! Dröm sött! Puss och Kram! Natti Natti!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se