What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 februari 2011

Dag 164. I am the son, and the heir.

Av Mia - 19 februari 2011 00:17

Dag 164! Snart har det gått 200 dagar, å sen har det gått ett år! Herregud vad stressamt!

Fast var inte oroliga, vi kommer int vara borta ett år...vi kommer komma hem innan dess ;)


Sist jag skrev satt vi som sagt å letade billiga färdmedel till Melbourne! Det blev hyrbil, bara Roman å jag :) Det blev en Nissan Tiida. Dock så såg vi inget speciellt påvägen ner. Bara träd som släpper barken och blir kala, vilket tydligen e jätte normalt :p

Men det var ändå ett äventyr :) Vi övernattade på McDonalds några timmar utanför Melbourne, inte super trevligt å sova i den bilen men ändå.


I Melbourne så letade vi upp agenturen, som vi jobbar för just nu, för att lämna av våra väskor... eller vi försökte leta upp den men vi hittade inte kontoret, så vi ringde dem och så berättar de  att de e i Lorne istället. Det blev till att på tio minuter köra till bilföretaget å lämna bilen. Lite stressigt! :p Men men, vi tog oss till en utav Melbournes tågstationer å tog tåget till Geelong, fick reda på att bussen därifrån till Lorne inte gick för en seeeent på kvällen i å me att de va Lördag. Annars hade vi träffat de vi jobbar för samma dag, och vi hade kunnat jobba dagen efter(söndag) och fått mer betalt, man får nästan tio dollar mer i timmen om man jobbar söndagar :O

Men ja, vi började jobba på måndag istället!

Vi kom fram i Lorne halv elva på kvällen, försökte sätta ihop vårat nya fina tält som ser ut som en hatt utifrån :D

Var lite kallt och hårt att sova de första nätterna, vi hade bara sovsäckar och tältgolvet mellan oss och marken.


Sen hade vi tur att få ett par nya grannar(vi får nya grannar nästan varje dag:P), ett par i 40års åldern från england, som vi hade några te och kaffe kvällar me! De var i alla fall super snälla och lånade ut två små madrasser de hade i deras campervan. Men de åkte två dagar senare så vi var tvugna att  ge tillbaks dem :/ Men inte dags å hänga läpp än! För nu så har vi något mycket bättre! And its legendary!

Vi har hittat oss en Tempu madrass som vi ligge på nu istället ;D

En gammal dam sålde den för 40 dollar, så ja tack! Whehe


För övrigt så är jobbet jätte bra! Fast vi jobbar inte mer än runt 5 timmar per dag, och vi jobbar inte varje dag i veckan :/ Men förhoppningsvis får vi jobba mer än två veckor så vi kan tjäna lite mer pengar!

Ska jag berätta hur vi upplever Lorne också?

Underbart!

Det e en liten mysig sommarstad i stort sett...fast med äckligt dyr mat (om man äter ute) :S Tur för oss att vi har ett kök på campingen så vi kan äta hyfsat billigt i alla fall! 

Ska försöka lägga upp bilder snart! Nu måste jag gör amig i ordning för att gå  ut, om vi vågar lämna tältet :P

Det är storm ute idag! I natt spöregnade det, nu på dagen så blåser det så mycket att tältet viker sig :S

Så samtidigt som jag skriver här så håller jag upp ena tältväggen med en utav händerna :P


Okej, det var en snabb summering av våra senaste dagar! Blev nog inte så intressant å läsa, men vi har det jätte bra här! MYCKET bättre än Sydney! Här kan man slappna av, vi bor precis vid havet också :) Men som sagt, bilder kommer snart förhoppningsvis!


Tjo!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se