What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Dag 167. Facebook

Av Mia - 22 februari 2011 07:17

Min älskling slog vad om att när han kommer tillbaks från duschen kommer jag fortfarande sitta på facebook. Nu har det snart gått en timma, jag är fortfarande på facebook...men då är frågan, vart tusan tog hjärtat mitt vägen?? :P


Och självklart så fort jag skrev det där så kom han.

"Om det är facebook du e inne på så dödar jag dig" (skämt)

Gissa vem som klickade ner facebook-rutan fort som tusan? :P


Idag är vi är inne på vår andra vecka här i Lorne, vi jobbar, lever och frodas fortfarande kan jag lova! 


Funderar lite på om man kanske borde slänga min så kallade snäcka, men som egentligen är ett fisk-/bläckfiskskelett. Haha var lite kul när jag hittade den! För den ser verkligen ut som en avlång fin snäcka, glad som jag var så gick Roman och jag till ett bageri inte långt från stranden å köpte varsin paj. Av en slump så frågade jag tjejen i kassan om hon visste va de var för rolig snäcka vi hittat... hennes svar var:

"ehm thats a fish's inside that you're holding"

Sen förklarade hon att det är bakdelen på cuttle fish. Fast när jag googlade cuttle fish så märkte ja att de såg mer ut som en bläckfisk :p


Idag var en bra dag på jobbet förresten! De flesta andra dagar som vi jobbat har vi fått jobba med folk som är skit snabba, så vi som är nya känner oss extra slöa :P Men idag hamlade både älskling och jag med varsin fransman....som är lika slöa som oss :P Kalas! Plus att mitt team fick fick beröm idag av vår supervisor :P...Tråkiga var bara att jag försökte ta en oöppnad Corona som en gäst lämnat kvar, och Supervisorn hittade den...och tog den till Lost Property :( Vem fan kommer vilja ha tillbaka en öl? Hon tog den säkert till sig själv :(

Men men, som tur var så antog hon att jag inte visste om att man måste lämna in allt som är kvarlämnat (även mat och snuskiga underkläder)


Äsj, får nöja mig med min goa Bare Cove Radler öl med citron å lime smak :D Mmmm.Nu ska jag tvätta händerna!

Hejsvejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se