What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

Dag 168. Onsdag

Av Mia - 23 februari 2011 13:10

Jag är så trött så mitt ena öga gör ont! :O

Idag fick älskling och jag jobba tillsammans som team för första gången! Gick mycket bra! Hoppas jag i varjefall :) Imorgon e vi lediga för att sen jobba fredag-lördag-söndag, vilket e super eftersom man får mer betalt om man jobbar på lördagar å söndagar :D


Efter jobbet gick vi till banken för Roman ville ha ett kontoutdrag, vilket han fick. Där märkte han att det dragits någon tusenlapp för mycket, men vilket företag som dragit pengarna...det stod inte :O

Så där gick vi å grubblade ett bra tag.... Sen fick vi en såndär härlig "aha" upplevelse :P....ordet PAY innebär ju LÖN!   


Idag hade vi barbie till middag! Super gott :D Notera också att deta e första gången vi gjort en ordentlig barbie tillsammans :D Nu e campinglivet verkligen fullbordat! Hmm...nästan i alla fall, fiske borde ju ingå....fast undrar om mata kackaduor gälls istället? Trooopiskt :D


Nu har fyra fulla människor snubblat  vårt tält ikväll...   

Nu ska vi sova! Eller aa... jag ska sova...Roman sover redan, as usual :P


Barbie = BBQ13:45

Lite bilder!

Han e faktiskt rätt duktig på å laga mat :)    Jag gjorde sallad :D


   Roman har kvalitets tid me fåglarna

   Tur att det finns mer folk med mat än bara Roman å jag :p ....de hade ju svältit ihjäl annars! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se