What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

Dag 172. Kemikalier

Av Mia - 27 februari 2011 08:06

Dags att skriva av mig igen.

Tjuhu!

Har precis testat lite grejer som jag råkat få me mig från jobbet hehe, dvs. schampoo, tvål och hudkräm :P Så nu luktar hela jag Citron! Förutom mina händer...de luktar fortfarande klor och andra kemikalier :O Kommer ta flera år innan ja blir av me den jädra lukten verkar de som :p Men mitt hår blev väldigt lockigt å mjukt av schampoot :D Det ska jag nog ta lite mer utav sen :P mihi


Imorgon lämnar vi Campingen och flyttar in på jobbet! Jag tror vi ska dela rum med två fransyskor!

Där är de gratis boende! Gratis gym och pool! Dock inget kök :/ Så de blir till å käka nudlar varje dag! För vattenkokare, de har dom! :P

Hmm...

Just nu så verkar det som om vi ska försöka ta oss upp till Cairs om två-tre veckor! Hoppas! :D

Fast jag skulle gärna vilja göra The Great Ocean Road också, nu när man ändå är här nere! Ska glo på bilpriserna efter det här inlägget!


Igår hade jag värsta suget efter min brorsas Xbox! Å hans två nya spel.....Assains Creed the Brotherhood å Fable 3 :D Awwwwwwww jag ska spela när jag kommer hem! Sen ska jag umås me alla, det lovar jag ;) haha

Ska käka knäckebröd me ägg och kalles kaviar, äta Coco Pops med joghurt(Skånemejeriets Vaniljjoghurt ska de va å inte nå jädra Arla :), ja ska baka kladdkaka i mängder, jag ska käka en massa godis från Hemmakväll...eller egetnligen vilket lösgodis som helst för de har dom nästan inget alls av här (Konstigt land det här...) ååå så mycket god mat det finns i Sverige som Australien inte har! För att inte tala om Svenskt smör och majonäs!  nomnomnom liksom!


Var tvungen att skriva av mig! Mår mycket bättre nu, tack för er tid :)
Förresten!

Tänkte berätta hur Roman och jag hade börjat vår resa, om vi hade kunnat göra det en gång till.

Vi hade stannat i Sydney max två veckor! Efter man har sett Opra huset, bron, CBD, Surry Hills, Bondi, Kings Cross, Manly, Coogee så lär man märka att det är absolut inget speciellt med Sydney. Förutom att kollektiv trafiken är så kass att promenera nästan är ett bättre alternativ.

Sen hade vi köpt en bil, går att hitta helt ok Campervans för 3000 dollar, å e man två så är det inte farligt :) Sen hade vi tagit oss ut och kanske gjort fruitpicking i några veckor, för det lär man spara bra med pengar på! 

Och sen bara åkt, åkt och åkt! Bott på campingar som har dusch å kök :) Perfekt!

Antingen det alternativet eller skaffa jobb direkt, förutsatt man kommer till Australien före mitten av September, då många backpackers kommer till Sydney för att jobba inför sommaren, annars är chansen att få ett jobb väldigt liiten.


Visserligen är det kul att bo på Vandrarhem, om man älskar att festa och bara festa :P Men vi som par (ja nu kommer jag låta äckligt mogen...) tycker faktiskt att hyra bil och bara åka för oss själva eller med några kompisar är ett mycket bättre alternativ...för oss :) Här är inte spriten billig heller   Vill ni se lite bilder?

Haha såklart ni vill för ni har inget val...ni kommer automatiskt att vilja bläddra ner och se vad de e för bilder jag har lagt upp, för det kan ju faktiskt va coola bilder :D


Man kan ana våran Tempu madrass där inne!     

 :D   

En del av vårat jobb!   

  

Min nya favoritblomma, som luktar godis och glittrar i solen :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se