What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Dag 173. Ny vecka!

Av Mia - 28 februari 2011 05:33

Meenn Dååå!!

Det blir alltid en massa kansken..."Ja men vi kanske kan göra detta", så låter det hela tiden..

Det är så svårt att kunna planera något överhuvudtaget!

Ska man hyra bil för en månad?

Ska man köpa en lite billigare bil... några vi jobbar med vill sälja deras lilla skruttbil för tusen dollar.

Eller ska man köra på de här Relocation car grejen där man hyr bil för ca. 1 dollar/dag, fast man har en väldigt liten tidsram?


alkhdladlkaednlnksmdsfsgop

Jobbigt!

Tänk om man kunde va liten igen...


Den här helgen som vart så har jag önskat att ja vart hemma i lilla Halmstad, för Pappa fyllde 50 och hela familjen va på spa, det kom en massa gäster också, mamma bakade....de måste ha vart jätte mysigt! :D 


Imorgon så flyttar vi in på jobbet! Våran säng var inte färdig idag så imorgon passar bättre....vi kommer antagligen dela rum med tre fransmän.... Skönt, då kan man fisa och rapa när man vill (optimist). Så länge jag slipper använda samma badrum som dem!

Det funkar inte å dela badrum med flera killar! Det går bara inte! Äckligt! No offense, boys.


Förövrigt så sover Roman, han e grinig idag, så jag ska nog busa med han bara för det :D haha


Hmmm..... Nae, inte så mycket mer har hänt här i Lorne förutom att alla barnfamiljer äntligen har lämnat campingen. Vi hade starka hatkänslor mot dem innan de åkte tillbaks dit där de hör hemma. Barn, bortskämda barn, och föräldrarna också för den delen. Skriker och springer precis breve tältet, om nätterna så ska de även ramla på tältet. Vet inte hur många gånger vi suttit i tältet och skrikit arga kommentarer för att de inte kunde låta vårat tält va ifred. Haha, jag kommer bli en bitter surkärring när jag blir gammal.. Å Roman får bli en surgubbe... bara för att jag inte vill va själv ;)


Va sägs, ska vi vecka Roman nu? JA det ska vi :D hihi


Hejsvejs!


Fin bild på hjärtat :)  

 Lite klippor här i Lorne!

Finn ett fel :D


Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se