What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Dag 173. Hej igen

Av Mia - 28 februari 2011 06:30

OH MY GOD!

Läste på Aftonbladet att antalet unga som dör i hudcancer ökar! Anledning: Pressat utan solskyddsfaktor, Solarium.

Sånt har jag gjort! Brände mig till å me en gång i solariet :( :( 

ÅNGEST ångest ångest ångestVa? En fågel rapade precis utanför tältet... ?


Jallafall! Måste ta mig till en Skin clinic här i Australien! De har gratis hudvård här om man är ägare av ett medicare kort, vilket alla svenskar får gratis när man kommer till Australien på working holiday visa! Catching ;)

Lata jag skulle bara ha gjort det när vi var i Sydney....

Bara det blir gjort före vi lämnar landet så är det lugnt antar jag :) Har en pluppe jag har velat ta bort i några år nu också!


För att ge er lite uppdatering över mitt uppdrag som går ut på att väcka och busa med Roman så går det åt helvete (förlåt:P) Han vaknar, ler åt mig och somnar igen, sist gång jag väckte han så förklarade han lite sömnigt att han börjar vakna mer nu, så förhoppningsvis så kommer han hålla sig vaken nästa gång jag väcker han. Men att busa med han och få ett intressant resultat, det kan jag glömma...han verkar va på bra humör nu :o

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se