What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Dag 186. Prriiima skinka jepp jepp, Baara skinka jepp jepp

Av Mia - 13 mars 2011 03:13

Skriver som på facebook; Vi gick upp åtta, gick och åt en jäädrigt god hotell frukost, gick och la oss igen :D

Egentligen gick vi upp så tidigt för att fråga om vi fick jobba idag...men då de inte hade något jobb till oss så är det deras fel att vi blivit så bekväma av oss :D


(Ja, jag har all rätt att skylla på dom tycker jag :P)


Så nu när vi har vaknat så ska vi gå och äta lunch.... men den här gången blir det hemmalagat! Pasta med tonfisk!

Just nu har vi två rätter på menyn: Pasta med tonfisk, potatis med fiskpinnar.

Haha, förbannat gott och förbannat billigt :D


Roman ligger och är fundersam, kanske till och med lite bekymrad :O

Tror han försöker klura ut vad han ska göra när vi kommer hem till Sverige igen, jobba/studera? och vad?

Hmm, klurig fråga.


Roman hälsar till bloggen (ofrivilligt) :)))


Nu ska vi och äta, och klura på den stora frågan höhö. 


Förresten! Det gick inte att ladda upp några bilder igår...så kanske att jag gör det idag. Men kan icke garantera detta! Nu är jag för upptagen(haha) för att göra det så ni får vänta lite ;) 


Kyss og Klem

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se