What a Twist

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Dag 206. Big day

Av Mia - 2 april 2011 08:44

Ouff, idag e en lång dag....längtar tills jag kan slänga mig i sängen å sova!

Både Roman å jag har jobbat i hosuekeeping i minst 6 timmar var, just nu så jobbar Roman som Porter och gör ärenden åt gäster och receptionen bl.a Jag själv börjar i restaurangen om typ tio minuter, ska hjälpa till på en konferens. Tur att det bara är 100 gäster å inte 300. Hoppas jag kan sluta hyffsat tidigt idag... Imorgon ska vi båda jobba i restaurangen nämligen.


Jobb jobb jobb..... Världen kretsar runt jobb och pengar.

Så tröttsamt!

Har redan börjat söka jobb i Sverige, och vi är inte i närheten av att åka hem än! Tror inte jag ska studera något...vet ju inte till vad :(


Tuffa tider detta :P

Nu måste jag göra mig i ordning!


Om någon som läser detta åker till Lorne, Australien så måste de äta på Bottle of Milk! Goaste Pommesen och cheesehamburgarna någonsin! Muma :D


Tjipp!


11:42 Svensk tid.

Så! Jag slutade exakt två timmar efter att jag började!

Det var bara 40 konferens gäster, och efter att alla fått huvudrätt och efterätt så var det faktiskt inte så mycket mer att göra :P Hehe. Jag är faktiskt väldigt glad för det! Hade jag jobbat längre hade jag missat ett trevligt samtal från min mormor! :-D Hon ska skaffa skype! Modern mormor jag har va ;)

...och nu så chattar jag med mamma och pappa på skype, saknas bara brorsan hehe :p

Men jag vill verkligen fylla på vårt skypekonto så jag kan ringa till min farmor också! 


Nu så slutar Roman för idag! :D Wiii!


Inatt så ändrar de till vintertid här i AUS. Så vi ska dra tillbaka en timme :)


dags å göra annat nu!

Hejdå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se