What a Twist

Direktlänk till inlägg 3 april 2011

Dag 207. 24K Gold

Av Mia - 3 april 2011 08:04

God morgon på er! Här är klockan fyra! 

Idag har vi verkligen inte gjort mycket. Vaknade typ elva, gick ner till staffroom och käkade den frukost som blev över från gästernas frukostbuffe. Inte bra frukost för mig, min mage är inte van vid bönor, bacon, hashbrowns, svamp å pankakor! Den vill ha mackor med olika pålägg och flingor eller gröt till! :P Fast gratis är gott ;)


Sen gick vi upp på vårt rum igen, somnar om, haha. Jag vaknar och känner att något måste man ju få gjort så jag gick ut på "stan" och kikade lite! Kom tillbaks med lite smått, som trekantsmackor(det har vi inte käkat sen Sverige!), en 24K guld tvål som inte kostade en förmögenhet men jag har lovat mig själv att köpa en :D, köpte lite topps också...känns skönt nu så här efteråt kan jag ju säga, känns som om jag har varit döv innan och nu fått tillbaks hörseln höhö :D


Vi har hunnit käka personal lunch också! Rostbiff med pommes å sallad. Helt ok för bara 5 dollar. Hade ju egentligen hoppats på deras pasta carbonara, men det fanns inte idag :(


Så efter det så gick vi upp till rummet igen! Roman sover igen och jag blir trött av att se honom sova. Måste göra något innan vi båda två har deckat! :P De är ju fortfarande dag haha!


Gud va tråkigt det måste vara att läsa mitt inlägg, haha, men min poäng är att det har verkligen inte hänt mycket idag :P


Börjar jobba om två timmar dock!


Nästa vecka ska vi kanske åka Great Ocean Road! Har för mig att vi inte jobbar så mycket så då är det lika bra å passa på :)


Nu ska jag nog titta på nån film eller så.


Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se