What a Twist

Direktlänk till inlägg 5 april 2011

Dag 209. Twelve Apostles

Av Mia - 5 april 2011 01:39

Tjena! Nu, tjugo i tio på morgonen så väntar jag på att Roman ska gå upp så vi kan gå ner till AHS kontoret och be om kopior på varenda time sheet som vi skrivit, och samt fråga vart vår första lönespecifikation har tagit vägen för den har vi inte fått. Vi ska nämligen dubbelkolla alla timmar vi jobbat, för de saknas lite timmar från varenda dag som vi jobbat nu den senaste löneperioden. Man börjar ju undra, med tanke på att det saknas timmar från väldigt många, vareeenda gång. De glömde åtta timmar från en av fransmännens lön förra gången. Åtta timmar e nästan två arbetsdagar :O Vill få detta överstökat så vi kan njuta av vår heldagsutflykt ;D Idag ska vi nämligen till....TWELVE APOSTLES :D För er som inte riktigt vet vad de är så är det enorma sten/berg(?) pelare en bit utanförkusten. Fast dom är inte tolv längre, några har ramlat ihop...tror det finns ungefär fyra kvar :P hehe.Nu ska jag sluta blogga och istället lyssna på när Roman när han ringer V Club, vårt förra gym. De har tagit extra pengar från honom och nu e de helt plötsligt väldigt svårt å få tag på dem :P haha.Nä, nu ska vi ha en bra dag! Ni med ;)Hejdå! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se