What a Twist

Direktlänk till inlägg 7 april 2011

Dag 211. Drama Deluxe

Av Mia - 7 april 2011 12:41

Note: Tänkte bara varna för negativ text :PDrama drama drama, finns överallt. Vi kommer aldrig undvika det hehe.

Drama i Sverige, drama i Sydney, drama i Lorne på Mantras personalboende. What the h*** :P

Nu blir vi hotade av hotell managern att om det inte blir renare här så måste alla betala hyra, som de också ska höja med nästan två hundra svenska kronor. För vissa betalar hyra och vissa betalar inte hyra och städar istället. Roman och jag betalar inte hyra eftersom att vi städar. Och vi städar banne mig bra, städar "köket" varannan dag, jag städar tjejernas toalett minst en gång i veckan och ser till så att det är rent och att allt finns nästan varje dag. Likförbannat så är det folk som skitar ner direkt efter, och vilka får skiten...jo, vi som städar. Men nu har det gått så långt att vi har fått en sista varning, till mångas chock som inte vetat något alls. Fast i för sig, förra månaden fick vi också en sista varning, som då istället var att vi skulle bli utslängda. Men men, så tröttsamt. Tråkigt att bara få negativ respons där man bor och även på jobbet då våra kära supervisors e lika otrevliga som vanligt. Idag när jag sa godmorgon tittade en utav dem inte ens på mig. De lurar oss på pengar också. BLÄ. Tacksamt, när man försökt anstränga sig för att göra ett bra jobb så snabbt som möjligt men ändå få höra att man e dålig samtidigt som annat folk får beröm mitt framför näsan på oss för att vara super duktiga, när de jobbat i samma takt som oss med samma resultat...och det vet vi att de har eftersom vi jobbat me dem just den dagen.Nae..Australiensare, när det kommer till buisness, så är det svårt att lita på dem... :O


Meeeen!! Skitsamma! Vi ska sticka om tre, snart två, veckor och det ska bli SUPER SKÖNT! :D


Det var också jätte gött å få komma iväg i tisdes till Twelve Apostles! Leo, en kille från restaurangen, hängde me också! Roman tyckte inte att det var så jätte speciellt, men jag tyckte faktiskt att det var en fin upplevelse. Fast alla aggresiva turister dödade känslan lite hehe :P Var nästan rädd att få en käftsmäll när man gick förbi folk som fotade. :P

Men nu kan vi säga att vi har gjort the Great Ocean Road ivarjefall ;) Vilket är perfekt för jag hittade en cool sticker som jag vill sätta på min resväska, som säger just "I've done the Great Ocean Road" :D wihiii !           

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

9 april 2011 14:07

Länge sen man läste det du skrev. Men kul är det.
Det där med taskiga chefer, skitsnack om en på jobbet och försöka lura en på pengar är nog överallt. Så är det iaf här också! Stora skillnaden är väl bara att det är omöjligt att få jobb i Sverige som svensk. Jippiiiii! =(

http://magnuspremberg.bloggplatsen.se

Mia

12 april 2011 10:33

Hehe sant, men har knappt några arbetserfarenheter från Sverige så det förklarar nog varför jag känner att just australien lurar en på pengar :P Har på de här 7 månaderna här varit anställd på mer företag än vad jag har under två år i Sverige :O

Haha hur menar du me att de e omöjligt å få jobb som svensk i sv??

Åk till Australien å jobba! Här kan man tjäna mycket pengar faktiskt :O

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se