What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 april 2011

Dag 217. OMG

Av Mia - 13 april 2011 10:57

Måste skriva nu när känslan är fräsh!

Imorgon lämnar vi Lorne! Det hade vi inte en aning om imorse när vi vaknade kan jag säga ! 


Skickade mail till AHS i Port Douglas imorse nästan direkt som vi vaknat, någon timme senare ringer de upp oss, och ja...vi har jobb redan nästa vecka!

Ringde flygbolaget strax efter och bokade resa, bokade camping i Port Douglas, och sen satt vi där...på våran säng och började sakta men säkert inse att vi lämnar den här lilla staden om mindre än 24 timmar!! :D :D Nu känner jag mig som en riktig backpacker haha.

Visserligen mindre lön än vad det är här, men där kommer vi också få jobba minst fyra dagar i veckan...här jobbar vi knappt någonting per vecka, de ringde oss imorse för att berätta att de tog bort oss från schemat för imorgon för det fanns inte tillräckligt me jobb. Men vet ni vad? Vi kunde inte bry oss mindre, för vi åker imorgon :D Wohooooo!!!!


Nu måste vi packa vidare!

Hej hopp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se