What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Dag 226. Bingo!

Av Mia - 22 april 2011 11:04


JAG VILL HEM :(
Pratade precis med mamma, pappa, brorsan, farmor å mormor....alla e på stugan å firar påsk!
Å tydligen så är allt så jädra vackert och vårigt där uppe nu :( Å självklart så spelade de plump
igår kväll :( Tusan!
Imorse när jag låg och halvsov så drömde jag att jag låg i min säng i mitt gamla rum hemma...
som jag aldrig, aldrig kommer få ha igen :( snyft.

Borta bra men hemma bäst :)


Meeen, får trösta mig med att vi tjänar möe me pengar nu under påskhelgen på jobbet! 

Sitter och funderar på om man kanske ska ta å boka sig en campervan innan de tar slut, så vi kan njuta av öst-kusten senare :D

Fasen, måste väcka min älskling och slå våra kloka huvuden ihop!


Hmm... Justeja! Imorrn får jag inte glömma å ta me mig kameran till jobbet! Ska ta å fota lite granna!
Ska ta kort på SeaTemples fina golfbana....på deras coola rum... det här e ju ett minne för livet :P


Sen kan det ju fakiskt vara lite kul om man kunde få lite mer bilder på våran camping och resten av Port Douglas!


Verkar som om det inte blir någon mini utgång ikväll.. Vi skulle träffat Emma och hennes kompis inne i
stan, köpa några drinkar och hoppas på att vinna 5000 dollar, precis som äldre människor som spelar bingo!
(Välkommen till vuxen livet :D)

Men, det är röd dag idag så allt verkar va stängt :S Nästa gång ;)


Men herregud! Höll ju på att glömma! Vi har ju köpt varsin cykel också! (min e bättre än Romans höhö)
Känns jätte gött! Köpt varsin kudde också, börjar snart bli som hemma här! Hade ju inte suttit fel med en lampa också..


Nu ska jag göra mig själv glad genom att pussa på Roman och sen räkna ut hur mycket vi tjänat den här veckan..so far! :D


hihi.
Ciao.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se