What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 april 2011

Dag 229. Wroom wroom wroom

Av Mia - 25 april 2011 12:27
Go kväll!

Vill ta tillbaks det jag skrev i förra inlägget om att min cykel e bättre än Romans.
Bara så ni vet!

Sen kan jag ju tillägga att vi har fått det mycket mer hemtrevligt här i tältet! Vi har nämligen fått låna en lampa från campingen!
Jippi! :D

Det är faktiskt otroligt bra kundservice på den här campingen, så alla ni som vill campa i Port Douglas; Ta in på Dougies!

Idag har vi nog tjänat lite mer än 200 dollar efter skatt btw :D whehe. Mycket bra början på veckan!

Imorgon eller på onsdag så ska vi säga upp vårat internet! Vi har betalat för Maj månad, och that's it. Ska ringa från Skype så vi kan spela in samtalet också hehe, ifall det skulle bli något krångel.
Litar inte riktigt på företag nu för tiden :P

Lustiga grannar vi har här på campingen...de lyssnade först på Katy Perrys låt I kissed a girl non stop i en timme, å nu har de bytt till joddlar musik.
Att de försöker klappa å sjunga med är ju bara ännu mer underhållning xD

Annars så har dagen varit bra, jobbat och cyklat är vad dagen har bjudit på!
 
Tack för mig.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se