What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

dag 250. Lady Douglas

Av Mia - 16 maj 2011 09:55

Vi har sett en KROKODIL Idag :D Och inte vilken krokodil som helst utan en saltvattens krokodil! De kan bli upp till 7 meter langa! Denna som vi sag idag var dock bara fyra meter! :D Super frackt! Vi bestamde igar kvall over varsin ol att vi skulle testa pa den har bat turen som kostar 30 dollar per person. Var vart det tycker jag, jag tror att Minna och Roman haller med. Vi sag en krokodil, njot av fin utsikt och i priset ingick ett glas av antingen, ol, bubbel vin, vin eller nagot annat...samt lite snacks! Mysigt helt enkelt :)


Sen fyndade vi godis pa Coles ocksa hehe.


Imorgon ar det dags for jobb for Roman och mig. Hoppas verkligen att det blir en bra dag...att jag far jobba med nagon som faktiskt har lite fart i sig sa jag inte far skit igen for att vara seg.  Whua....raknar ner dagarna nu nastan... :p

Har forresten bestamt mig om min framtid nu tror jag! Det blir nog en Spa och Hud terapeut utbildning! Fast ska forsoka jobba lite tills nasta ansokningsperiod :) Vill i allafall inte ha ett jobb med stress inkluderat! Bla!


Oj, ne nu ska vi ringa lite samtal! Ska bl.a avsluta rigna BLINK och avsluta internet...  kommer antagligen inte ha internet efter idag daremot, nagot konstigt system de har... Men men, maste daremot halla koll pa mitt konto nu sa de inte drar pengar fran mig trots uppsagning. Det rakade Minna och Jenni ut for, fast det markte det itne foren nagra manader senare och da sa BLINK i stort sett bara "Too bad for you". :O


Wish me luck sa hors vi! Hade fint sa lange!


Cheers mates!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se