What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Dag 251. Bra dag!

Av Mia - 17 maj 2011 08:16

Idag gick det faktiskt riktigt bra pa jobbet! Vi var fardiga fore den satta tiden! fan va skont! Namnde for supervisorn nar hon fragade varfor jag tror att jag lag fore i tiden, att jag hade en bra arbetskompis. Med tanke pa att den forra som jag jobbade med var bakis och pa grund av det blev vi tre timmar foresenade, och jag fick skiten. Men det kanns skont att de nu i alla fall vet att det inte ar jag som e forbannat seg :P


Imorrn e ja ledig!...I overmorron ocksa...Fast Roman jobbar de dagarna och e ledig till helgen.  Hoppas pa fint vader! Har sporegnat inatt och imorse, borjade till och med komma in lite vatten i vart talt, nastan alla vara skor, vara arbetsklader som vi glomt ute under natten var ordentligt blota ocksa kan jag saga xD, haha, vi fick panik torka dem i torktumlarn imorse :P

Sant e livet!


Nu maste jag sluta skriva, ska saga upp internet nu, det gick inte igar eftersom man bara kan ringa till "uppsagnings avdelningen" fram tills klockan fem. Svarflortade ar dom!


Men ha de fint! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se