What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 maj 2011

Dag 255. Money

Av Mia - 21 maj 2011 08:08

Ahhh! Trottsamt!

Forsokte fora over pengar fran mitt australiensiska konto till mitt svenska, nu en vecka senare far jag reda pa att det avbrutits och pengarna skickats tillbaks till mitt aussie konto, anledning : felaktigt konto (det svenska)...daremot sa angav jag ratt konto och clearings nummer. Fast var osaker pa vilken bank/stad jag skulle ange...Stockholm med en massa alternativ..eller? Halmstad fanns inte med i varjefall. Och bara for att de inte hittade mitt konto har de dragit 70 dollar extra som avgift for deras enorma besvar. AHHH!! Nastan hundra dollar ju! Vafan!


Ska nog ta ut dem kontant och vaxla dem i Sverige. Kanns ju enklare, trakigt nog.


Annars sa gar det bra har i livet for Roman och mig! :) Blir brunare och brunare for varje vecka! Roman fick jobba idag pa sin lediga dag, vilken han blev glad for! Hoppas han far jobba imorgon me, Jag ar inte ledig sa uppskattar sallskapet till och fran jobbet :)


Nu ska jag nog ga och sla nagon.


Na, det ska jag inte...men hade varit skont att fa ut mina aggressioner haha.


Sa istallet ska vi laga mat!

(Lar nog hjalpa:)


Justeja, verkar inte bli nagot dyk har i Port Douglas och barriar revet... Varan chef pa AHS Hospitality har forsvunnit sparlost haha, sa nu kan vi inte fa nagon rabatt langre :(. Kan nog ha med att AHS har blivit utkickade fran resorten och deras kontrakt har brutits! Rattvisa!


Hoppas ni alla har det bra dar hemma!

Krram Kram21:00 Australiensisk tid.
Maten hjalpte lite! Men bara lite :(
Men pa tal om nagot annat sa ar det Carnival har i Port Douglas! Har dock inte vart inne i stan an, men imorgon kanske! :) Haller pa i tio dagar sa har lite tid pa oss! Vi cyklade in till stan innan och handlade lite, sa harligt att kunna vara ute i sommar klader pa kvallen :D Vad kan de va ute? 25 grader eller sa? Sa vi passade pa att kopa fruktsallad och bara njuuutaa :D

Ville bara beratta det hehe :p


Vi kommer sakna Dougies nar vi lamnar Port Douglas! Super harlig camping! Alskar deras Jukebox :D

Nu ar det inte manga veckor kvar tills vi lamnar Australien! Forsta vi ska gora nar vi kommer hem e att ata varsin Kebab Pizza och kopa en pase me hemmakvalls godis :D DUMLE och Haribo nappar vill ja ha :D


Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se