What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Dag 257. Roma-ma-ma Ga-ga Ola-la

Av Mia - 23 maj 2011 11:41

Hej pa er! Jaha, vad har ni gjort idag? Sjalv har man gjort det vanliga...cyklat till jobbet, cyklat hem fran jobbet, handlat mat, atit kanguru kott, som forresten var otroligt gott ;P sen har man njutit av live musik av nagra backpackers som spelade bongo trummor och gitarr pa campingen...Palmer i bakgrunden...tropisk varme...

Lite Australiensiskt sadar! Haha!


Just nu sa har vi kikat pa priser for att gora Ost Kusten! Hoppas att vi kommer hitta en Relocation bil sa vi slipper aka buss hela vagen ner till Sydney!


Fasen, den har veckan jobbar vi ratt mycket...nu borjar ja bli trott pa det! Vill ju ha fin semester :P Men till helgen har vi ledigt i alla fall! Ska ligga i solen konstant :D (med solskyddsfaktor jag lovar;) och sa ska vi kopa socker dricka...och da menar vi dricka som e pressad pa plats direkt fran sockerror! Mumma :D


Na nu maste jag sluta skriva! romans pengar forsvinner fran hans internetkonto :s


Ses!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se